Dievča

Príspevok v téme: Dievča
gooper1

ahojte, zacal som si pisat s dievcatom, uz sme sa aj parkrat stretli, je velmi fajn, rozumieme si, mame podobne nazory, po povahovej stranke si fakt rozumieme, problem je ale v tom ze fyzicky ma az tak nepritahuje, nie ze vobec, ale neviem ci dost na to aby som nieco vaznejsie zacinal a potom cuval, bol by som nerad aby som ju sklamal zbytocne, a aj ona si to uvedomuje a je opatrna aj ked mam jej velke sympatie, mate niekto podobnu skusenost ? ona nie je skareda ale proste taka fyzicka iskra nepreskocila az v takej miere u mna

gooper1

vdaka za rady, problem je v tom, ze ked sa mi nejake dievca zapaci fyzicky, po case zistim ze to bolo len docasne alebo zistim ze sme dost odlisni a nemame si moc co povedat, na to mam ´stastie´, preto rozmyslam ci by nebolo dobre robit aj kompromis, ze nemozem mat vsetko, len zase nechcem aby spominane dievca bolo nejakym pokusnym kralikom

korkova

Ak uz teraz vahas, bude to len horsie. Nenechaj ju namotat sa na teba a nerob jej zbytocne nadeje, ak nechces, aby ju to bolelo.

odpovedam

Zalubenie je o tom, ze bez druheho nevies vydrzat, mas motyliky v bruchu a bez problemov si vies toho druheho predstavit so sebou v posteli. Tej babe nelam srdce, ked si nie si ista. Bez fyzickej pritazlivosti to nejde. Potom si najdes taku, pri ktorej ti padne sanka. A vobec tu nejde o vyzor. Fyzicka pritazlivost funguje na zaklade vone, ktore vylucuje telo a druha osoba ju podvedome zachytava. To, ze tvoje telo to nevyhodnotilo ako "tu pravu" ma svoj dovod. Ostante priatelmi.

Castiel

Podľa toho čo chceš ak niečo trvalejšie tak to skús fyzická príťažlivosť nie je všetko keby som našiel takú babu, s ktorou si porozumiem a máme podobné názory tak by som neváhal aj keby nebola krásavica skús to !