Ako pribrat so žlčnikovymi kamenmi?

jarny kvet

bubinko, nie je to sice prilis zdrave riesenie, ale pribera sa primarne z cukrov nie tukov. takze jest vela sladkeho a sacharidov celkovo, pecivo, cestoviny...

bubinko83

beacon ,otazka je uvedena tak že s apytam : Ako mam pribrat ked už kamene mám??? Kedže musim obmedzovat tuky kvoli zachvatom .Chapeme?? :)

beacon

aj ja mam podozrenie na zlcnikove kamene lebo mam 4nasobne pecenove testy a pribrala som strasne ale to vsetko zhodim.moze to byt aj od injekcii rispetdal? lebam aj trojnasobnu hladinu prolaktinu od asi injekcii.4roky tie injekcie dostavam.az teraz mi je podstatne dobre a jem uz nalne lebo citim pocit sytosti v hlave.ako je mozne pribrat od zlcovych kamenov?

RNG

Nuz riedenie zlci, co odporucaju viaceri lekari, nie su laicke rady. A pouzivaju na to najma sylimarin, ale aj vytazky z pupavy, articoku(cynarin) a ciernej redkovky.
Tzv Liver Flush, tj cistenie pecene velkou davkou olivoveho oleja, kde si ich predtym niekolko dni zmakcoval, je velmi ucinne, ale aj riskantne, lebo prinasa krcovite stahy a vypudzovanie kamenov, ale ked sa tieto nedajboze zaseknu, tak skoncis na pohotovosti a operacnom stole.Inac presny navod na to najdes napr na
www.colonzone.org
Viac najdes cez Google.sk pod rng pecen Pomaha ciastocne pit aj caj z byliny Chanca piedra, kopcom luzica do pollitra vody, povarit mierne, odstasvit a nechat niekolko hodin luhovat, zliat, nefiltrovat a postupne pit cely den

Iveta Michael

bubinko83

kto má problém zo žlčníkom tak priberá - to je všetko,mám dosť veľa takých ľudí okolo seba čo tým trpia..

mám jednu kamošku ktorá má žlčníkové kamnene už pár rokov a chce sa ich stoj čo stoj zbaviť spôsobom - laické rady

ibaže tie kamene sa čím ďalej zväčšujú a už jej lekári povedalli že tu nič nepomôže iba zákrok nakoľko jej stav to už vyžaduje a keď ju z toho chytia tie príšerné žlčníkové bolesti už bude neskoro..

neviem v akom štádiu to ty máš ale nespoliehaj sa na to že ti zmiznú - môžu ale častejšie nemiznú:( rastú..

hanka9

Takze prvy recept: zlcove kamene mozeme odstranit uzitim 3-4 zltok v horkej vode zmiesane. Robi sa zo soli a vody.

2) na lacno vypi pol pinty olivoveho oleja a poloz sa do postele asi na pol hodiny, lahni si na lavu stranu a pod bok podloz vankus tak, aby bol vyssie nez ramena. (kamene potom odchadzaju bez bolesti z mechura do criev a tade stolicou von)

P.s- pri zapale zlcnika pomaha lipkavec marinkovy, proti krcom v zlcovych cestach mata, pupava, salvia, slamiha,

proti krcom celkove v traviacom trakte je tiez uz spomenuty lipkavec, aniz, bazalka, cucoriedka, jablcnik, koriander, lastovicnik (velmi dobra bylina, ale pozor na spravnu pripravu a davkovanie!!!), sladovka, salvia, medovka, materina duska, rozmarin a mnohe dalsie...

Zeleznik zas rozpusta mocove kamene.

atd...

Iveta Michael

nerozumiem celkom otázke,prečo chceš pribrať z kameňov..? :)

ja mám skôr pocit že ľudia čo amjú žlčníkové kamene priberajú akosi automaticky - aspoň tých čo ja poznám

p.s. ak je tých kameňov už viac a máš ich už dlhšie tak zabudni,že ti zmiznú samé od seba,nezmiznú! chce to iba zákrok...žiaľ,je to pravda.