Velky zvrat vsetkeho

Príspevok v téme: Velky zvrat vsetkeho
pomoc000

Ahojte.Prosim pomozte nam,v nasej rodine je same nestatie,smola,peniaze niesu ,vztahy sa buraju,zdravie vsetci mame zle,same nejake problemy...mam brata ten skoncil skolu a potom ja som skoncila,v praci same problemy.zdravotne som na tom velmi zle a ked som chcela ist do doktora ten povedal ze nema cas..moja mama je na tom psychicky velmi zle ,vipije si ,berie vseliake tabletky na upokojenie aj ked jej to nepomaha a pohama skor k agresivite ,ked som ju volala na vylet na putnicke miesto cely tyzden vravela ze pojde ale ked bol ten den co sme mali ist akokeby to nebola ona,nervozna,zla..a to sa nestalo raz,mohla by som vypravat o velmi vela veciach..uz sa chcela zabit.vsetko sa rozpada..myslim ze to je prekiatie porobenie..neni den bez hadky,moja babka pozera vestice aj ked si myslim ze to neni spravne lebo su to luhary.Naozaj ja uz neviem co robyt ,chcem pomoct mojej rodine ,lebo jedine JA vidim vaznost vsetkeho ,oni su slepi..ja s bratom si nemame co povedat ,moja babka so svojim synom taktiez a s mojou mamou sa hada kazdy den..viem je v tom chaos ,ale je toho strasne vela..JE TO STRASNE LUDIA..ludia ma nemaju radi lebo si neviem otvorit usta ,zneuzivali ma.uzavrela som sa do seba ,nemam pracu ani skolu,neviem si predstavit byt v kontakte s ludmi,trasiem sa ,neviem rozpravat je to stav ako keby som to nebola JA..vsetko je hore nohamy.. aj zvieratka trpia ,mali sme 10 sliepky a behom roka a nam umreli a mame teraz iba 4,potom nas pes je slepy na jedno oko,nevie to posudit ani odborny lekar cim to je,potom macka je neustale chora,my sme chory no hrozaaa..neviem co robyt..nepoznate nejakeho liecitela taky co viete ze pomoze a je specializovany na taketo rodiny..:(

pomoc000

Ja verim v boha a v lasku k sebe a bliznemu.co sa tyka kostola narazala som na tie ritualy ze radsej do kostola a pomodlim sa.Do kostola ale nechodim,iba vinimocne,mam vieru a nikdy nezanevrem ,viera je silna .Len tie problemy a vsetko to nevyriesi,je nieco viac ktore len tak neodide.treba nejaku pomoc ale vobec neviem aku,Cele to je take ako zacarovany kruh..pracu si nenajdem,lebo uz od zakladky my ludia ublizuju nie az tak moc ale mam asi z toho traumu,tak na strednej som bola ticha potom som ju ukoncila isla do druhej skoly a tam zase ucitelia boli zly,ublizovali,presviedcali ma aby som nehala skolu ,chapete to?tak som aj nehala a poznam vela ludi co tuto nemenovanu skolu nehali lebo to bol teror.a poviem vam bola to cirkevna skola,na nabozenstvu nam farar ukazoval videa o satanovi ,rozne zvuky a temy na zlo..no nieco odporne.proste uz som bola zo vsetkeho vistavena psychicky aj fyzicky.Po roku som si nasla pracu vedela som ze to nebude zase dobre,lebo ma proste uz od mala sprevadza smola.samozrejme to tak bolo,obrali ma o peniaze,nikto sa somnou nerozpraval,vsetci aj majster boli v tom zapleteny a samozrejme peniaze nikde,chodila som tak najskor ma to bavilo bolo vsetko v pohode ale akonahle som bola v tom sikovna a mimochodom bola som az dost sikovna ,velmi si ma chvalili,ze to robim vyborne.No presiel tyzden ,dva,prisli kumne majtri a upozornovali ma ze som tamto nespravila,tamto zle a neviem co este,a k tomu my kradli tie veci ktore som vyrabala a pripisovali si to k sebe..takze som odtial vypadla !viem ze takyje zivot,ale zeby cely zivot takato smola?vsade kam sa pohnem je ZLE?a to iste aj moj surodenec tiez nehal skoly tiez dve a nevie preco,proste ho to tam netahalo,z nicoho nic pred ucitelkou zobral tasku a odisiel este v papuciach prec...a nevedel co robi ked sme sa ho to pitali.a ucili sme sa dobre ,sikovny,akokeby nam naseje rodine nechcel dobre,sme sikovny,boli zdravy,dosiahli by sme velmi vela..neviem.topime sa v nejakej sile ktora nas ovlada nieco co niesme my..takto by som to asi povedala.a co je horsie ja rozmyslam uplne inak,do mojej hlavy idu strasne myslienky ,je to hrozne ako keby niekto myslel za vas.vsetko je hore nohami.som smutna...

jedulka

... nějak tomu nerozumím.Mě letos z 20 slepiček pomřelo 9, kuna jich požrala,žádná pohroma.V loni přes vánoční svátky mi zemřeli dva psi,které jsem měla léta,nový kocour a Nádherný Britský kocour, kterého jsem měla rok a dala mi ho dcera.Já bych řekla, hodně blbá souhra náhod.Před měsícem jsem měla dceru na operaci a když jí šli operovat tak měli na papíře 4 možné varianty co by to za nemoc mohlo být.To už jsem se řádně bála,ale nejde o zlou energii ani já nevím v co,ale blbé lékaře.Že si matka přihne a pak jí nedostaneš i když jsi jí na to připravila na nějakou zbožnou cestu, tak to je na psychiatra a myslím, že se to jmenuje agorafobie.
Chci tím říct, že to je život.Osobně, protože jsem to prožila, nemůžeš nikomu pomoct dokud oni nebudou chtít sámi.Takže zbytečně plýtváš vlastní energii,které jak píšeš nemáš sama dost.Nic nezměníš a nikoho nezměníš.Tak změn alespon svůj život k lepšímu.Najdi si někde práci a byt.

_meno

Ahoj pomoc000

Je mi luto ze sa ti to takto cele zopsulo :-(
Ale aspon vies co nechces a rozmyslas co by si chcela /ako to zmenit / ake su realne moznosti.

Prepac ak sa ta to dotkne, ale z toho co pises mi to pride ako normalna rodina (akurat z najnizsej vrstvy).

Pises, ze to citis uz od dietata, takze (prepac znovu) je na zamyslenie, ci ak budes zit ako tvoja rodina, so svojou rodinou, so svojimi pohladmi (katolicka, vychova zo skol a od rodinky) sa situacia zmeni. Prepac ze naraz na ten katolizmus, so davkou zdraveho rozumu (boh, modlitby, celkovo poznanie seba a viera v seba) ti bude velmi osozne. Co osozne nie je cirkev, kostoly, ludia co dufaju ze bude dobre-na to aby si v boha verila ti neni treba chodit do kostola predsa, vieru nosis v sebe, neziskas ju vhodenim 1€ do zvonceka ani ked budes 2 hodiny pocuvat probehy o spase stare 2000 rokov). Je vyborne ze mas takyto skvely zsroj energie.

Ja napriklad som to vyriesil tak, ze moja rodinka tu bola predo mnou a bude aj po mne. Moj zivot je mojim darom a je len na mne ako s nim nalozim. Snazil som sa rodinku usmernit, naucit ich nieco, inspirovat ich, poskytnut im zdroje, moznost vidiet bez predsudkov - zial svoje zivoty si naplnali niekolko 10roci, takze moja zmena ich im len nici ich kruhy a resp. vsetko co si v zivote budovali. Takze si idem svoje a par dni do mesiaca / roka im treba povenovat urcite, aj financne prispiet -ale nejde mi o ich zmenu, ale aby boli v ich situacii stastnejsi.

Ak napr. uz od malicka citis ich obrovsku negativitu, to je vec absolutne destruktivna bez ohladu na to aka silna si ty.
Ak chces prijemny zivot, bez ohladu na typ prace ktory mas rada, alebo cinnosti ktorym sa venujes, tak svet je plny ludi podobnych ako si ty :-) Len bohuzial budes sa musiet od negativistickych ludi drzat co najdalej a budovat si okolie ludmi co ziju radi.
Cize zrejme sa osamostatnit a vytvarat si vlastne kruhy a casom aj novu rodinu. A nepojde o zmenu zlu -konecne tvoji dni zacnu prinasat zmysel a radost. A to nie len tebe - v celkovom dosledku to prospeje aj rodine :-))

pomoc000

som katolicka,verim v boha..len ta smola v zivote a vsetko hore nohamy v rodine my prinasa velky strach a bolest,som velmi smutna z toho.Kiez by aspon raz v zivote aspon na 1 den bolo vsetko dobre ..ludia dakujem vam za reakciu a ze ste odpisali..niesom hlupa aby som nejake cary robyla..som proti vescom radsej sa pomodlim a zajdem do kostola..Proste vsetci mame pocarovane viem to citim v nasej rodine velmi velky strach negativitu ,zlu energiu proste nieco co nemozem opisat,je to ako keby ste hladali v tme nejaku vec neviete kde je lebo je tma proste cosi take nepolapitelne ,taka uskost..je toho vela,nejdem to tu vsetko pisat..viem ze sa musia zmenit spravanie ,uz som nad tym rozmyslala ale proste nejde to je to vsetko bloknute ,nemozeme sa presunut z bodu A do bodu B.ako keby sme to mali zamknute dvere pred kludom a stastim a neviem este cim...je to divneee...mam zly pocit z toho vsetkeho ...viem ze my nikto nepomoze a to je na tom najhorsie..proste oni to nevidia ale ja ano..ja od malicka som taka ze citim nieco co sa moze stat ,nejaku udalost ,ze pride nieco zle,tak to hned vicitim..ja to vidim ze nije nieco v poriadku uz od maleho decka

MultiLevel

nechcem nikoho zhadzovat, ale pri zlych vztahoch v rodine by som palenie salvie robila ako posledny najzufalejsi krok :D :) Verim na kadeco, no najma na silu cloveka. Ak je u vas vsetko zle, musite zacat vsetci s premenou seba samych. To znamena, zmena myslenia, zmena postojov, zmena vnimania sveta. Znie to lahko, ale je to tazke, to uznavam. Ale nic ine vam nepomoze. Len vy sami!!!! A uvedom si, ze smolu, ktoru mas, nema s nikym nic spolocne. Vsetko co sa ti dialo v zivote bolo zapricinene tvojim postojom k zivotu. Nikdy by ta ludia nezneuzivali, keby si bola vnutorne silna a vyrovnana osoba. A za to, ze nie si taka, nemozu ludia okolo teba, ale bohuzial ty sama a z velkej miery rodina. Ale nehnevaj sa za to na nich. Rodicia ta nemohli naucit nic, co sami nevedia. Zrejme sa im nedostavalo v detstve vela lasky, preto sa spravaju ako sa spravaju. Musite si vsetci odpustit a vykrocit na novu cestu. Prijmite to, co sa deje, podakujte za vsetko, aj za to zle. Chcelo by to, aby sa kazdy clen rodiny naucil inak premyslat, ci uz o sebe, alebo o svete...neviem ci ich k tomu prehovoris, ale zatial to vyskusaj aspon ty. Bude to tazke, ale v duchu si povedz, ze prijimas svoj zivot, to, co si doposial zazila, podakuj za to a povedz si, ze od dnes do seba prijimas len pozitivnu energiu, harmoniu a lasku. Musis tomu naozaj uverit, opakovat si to aj sto raz denne. Uvidis, ako sa zacnes najprv citit lepsie a lepsie po zdravotnej stranke a zacnu sa menit aj vztahy okolo teba. Len musis na sebe makat. Verim v silu cloveka a v to, ze clovek sa dokaze sam liecit, sam si vytvorit buducnost. Skus to...kludne zavolajte do vasej rodiny knazov, palte bylinky a neviem co, ale kym sa nezmenite vy sami, tak vam nepomoze nikto z "vonku"

luciano

Nepočúvaj trewqua. Boh neexistuje. Ak by existoval, nebolo by na svete toľko zla. Moje rady sú pôvodom zo starých šamanských praktík filozofie Toltékov. Tí uznávajú dobrých a zlých duchov. Dobrí duchovia sídlia aj v kostoloch, preto tá svätená voda. Nemajú však nič spoločné s kresťanstvom. Prečítaj si knihy Carlosa Castanedu. Tam objavíš skutočnú silu šamanizmu a začneš jej veriť.

trewq

ak si myslíš, že je za tým všetkým vplyv zlého ducha, používaj prostriedky, ktoré nám proti nemu dal Boh - modlitba, sviatosti, sv. omša, adorácia pred Eucharistiou. Sú špeciálne modlitby i krížová cesta za oslobodenie. Keď nič nepomôže, porozprávaj sa s kňazom, môže ťa odkázať na nejaké modlitbové spoločenstvo prípadne i na exorcistu (kňaza). Rozhodne však nehľadaj liečiteľov a veštcov, lebo do toho zlého sa zaboríte ešte viac. Magické praktiky, ktoré odporúča luciano sú proti Bohu a teda sa zlému duchu páčia, preto ich nerob. Naoko sa môže zdať, že pomohli, ale v skutočnosti škodia duši a cenou za to je ešte väčšie pripútanie k zlému.

luciano

Asi máte v dome zlého ducha. Treba kúpiť sušenú šalviu, zapáliť ju a dymom vydymiť všetky kúty v dome. Potom kúpiť sviečky, namočiť ich v svetenej vode a zapáliť ich v každom rohu domu a nechať dohorieť. Toto by malo pomôcť.