Borelioza

Príspevok v téme: Borelioza
bora93

Ahojte, toto leto sa moja mama nakazila boreliozou, ale bohužial kým jej to zistili dosť dlho to trvalo ( cca 2 mesiace, aj to len vdaka tomu, že mala na koži velký červený fľak, ktorý sa zväčšoval a pri tom vobec nemala kliešťa)Nepociťovala žiadnu únavu ani bolesti, teda možno aj mala z toho nejaké, ale to pripisovala tomu, že už dlhé roky trpí bolesťami klbov a chrbtice. Ako liečbu jej nasadili Azytromycin, ktorý berie 3 dni potom má 2 dni pauzu a potom znovu. Je to dobrá liečba? A ako dlho bude musieť brať antibiotiká, aby sa uplne vyliečila? A čo jej bolesti klbov? Vravi, že ju zrazu začali bolieť prsty čo sa predtým nestávalo, može to byť z toho? Musí mať aj nejaký špeciálny oddychový režim? Nepociťuje žiadnu únavu, aj napriek tomu, že únava je jeden z príznakov. Vopred diky za odpovede a rady :)

RNG

Tema tu uz bezala viackrat.
Ustipnutie kliestom neprenasa len Borelie, ale aj rozne virusy , mykoplazmy a parazity, To vsetko treba adresovat osobitne.
Viac na to najdes cez Google.sk pod rng, borelioza. Osobne mam viacnasobnu skusenost na clenoch rodiny s uspesnym lievenim boreliozy dlhodobo branymi extraktmi z oliviovychnlistov, kde ucinna davka je 3 x 300 mg oleuropeinu intenzivne aspom 6 tyzdnov a potom 2 x 150 mg oleuropeinu asi 1/2 roka.
Ktratkodobe brasne atb nepotlacia boreliozu dostatocne a ta sa po niekolkych mesiacoch znovu vrati. Preto treba nieco brat dlhodobo a podla moznosti by to nemalo mat skodlive postranne ucinky, aby liecba nebola skodlivejsia nakoniec ako sama choroba.
Aj so Samentom mali znacne uspechy, davka je 2 x 15 kvapiek a viac denne, tiez dlhodobo. A pomoze brat aj odmaskovac, ako NAC a serrapeptazu.