Ktoré jedlá zahlieňujú?

Príspevok v téme: Ktoré jedlá zahlieňujú?
ukašlaná

Neviete mi niekto poradiť, ktoré jedlá okrem mlieka zahlieňujú? Mlieko a mliečne výrobky nekonzumujem už vyše roka, ale stále sa mi tvorí v hrdle veľa hlienu, často z toho kašlem. Je to veľmi nepríjemné, bola som aj u alergológa, ale žiadnu alergiu mi nezistil. Nie som ani prechladnutá ani nič podobné. Myslím, že je to zo stravy, len netuším čo by som mala vylúčiť. Vyzná sa niekto?

Bubliii

žiadne, je to mýtus a rovnako aj teórie "všetci sme prekyslení" a "všetci máme parazity". to ti potvrdia aj lekári. treba myslieť vlastnou hlavou a neskočiť na všetky hlúposti, čo sa povaľujú na nete.

Sejka

Dobrý deň,
rada by som sa spýtala zakladateľky tohto fóra, či sa jej stav zlepšil, ak áno, tak vďaka čomu.

vitavi

Zahlieňuje i tuk v nevhodnej forme - stužený, nasýtený a chemicky upravený "rastlinný" . Zahlieňuje i cukor a rafinované obrusované obilniny - biela múka, ktorá je zbavená vlákniny a vitamínov. Tiež kombinácia ovocia s niečím iným a priveľa fruktózy vôbec, ďalej napr. i priveľa soje a bielkovín.
Ak zmeníš stravu a budeš jesť zásadotvornú zeleninu v kombinácii s neobrusovanými obilninami, bude sa tvoj stav zlepšovať. Zo začiatku budú hromadne odchádzať nahromadené hlieny, ktoré máš v tele, ale po tomto prechodnom období pocítiš príval energie budeš mať prečistenú hlavu a telo.

agartio2

este obiloviny, vajcia a paraziti v tele. Ti paraziti najviac. Vylucuju vela hlienov, aby sa branili pred traviacimi stavami.
Ked zmiznu paraziti, ani mlieko potom uz nezahlienuje velmi, skoro vobec.

Vyskusaj chren, ten je dobry na odhlienenie.

simka111

aj môj brat je vždy zahlieneny, ja si myslim že to može byť dedične, kedže aj otec je dosť zahlieneny, neviem možno sa mýlim,