Ostrohy v pätách

Príspevok v téme: Ostrohy v pätách
oravienka1

Asi pred 10 rokmi mi boli diagnostikované ostrohy v pätách.Podstúpila som ožarovanie, neskôr laser. Teraz sa mi vrátili nesmierne bolesti v päte,členku a lýtku. Prosím, kto má skúsenosti s touto diagnozou, ako ju liečiť a zbaviť sa bolesti, budem vďačná. Veľmi mi aj opúchajú členky,bola som u cievneho lekára, je to OK. Ďakujem za každú radu.

Mara

Dobry den.Chcela by som sa pripojit k prispevku ostrohy na patach.Dva roky ubehli tomu co mi opuchali nohy no len ked som sedela osem hodin v autobuse.Nnohy som si macala v solenej vode cvicila kruzila apri sedeni som mala vylozene nohy no nejako to preslo.U lekara som nebola. Mam uz svoje roky no o takej chorobe som nikdy nepocula.Dotiahlo to az tak daleko, ze uz dva mesiace nemozem poriadne stupit na na obydve nohy tak som navstivila lekara poslal ma na RTG a potvrdilo sa ze mam ostrohy.Pichli mi injekciu ale necitim ulavu a som doma.Touto cestou by som sa chcela opytat ako dlho trva kym sa clovek ako tak zotavi a ci jedna injekcia staci.Dakujem za straveny cas.

elena...

mala som to aj som to videla na snímku, neuveriteľné ... ortopéd mi dal do paty injekciu, vyrobili mi vložku do topánok na odľahčenie päty, lebo to moc bolelo ... a potom to nejako prešlo, nenosila som tie vložky dlho ani mesiac nie a bolo po probléme, odoznelo to, choď k ortopédovi