Doplnkova vyziva pri diete - jest proteiny?

Príspevok v téme: Doplnkova vyziva pri diete - jest proteiny?
janka81

ahojte,
chcela by som zhodit tak 5 kil, najlepsie za jeden mesiac. Uz som skusala cajiky a trosku som obmedzila sladke. Zislo asi jedno kilo, ale velmi to na mne este nevidno.
Nechcem moc siahnut po spalovacov, lebo si myslim, ze to nie je zdravy sposob. Rovnako ani nahrady stravy. Moja kolegyna to uz skusala, dala si dietu na 2 tyzdne ked sa stravovala len proteinom (neviem presne akym). Prislo mi to dost drsne, ale trosku schudla.
Rozmyslam, ze to skusim tiez. Nasadim si salaty a vynecham aj chlebik, ryzu a zemiacky. Skusim nejaky protein tiez, tieto vyzeraju celkom zdravo vitalcity.sk Mate s tym niekto skusenosti?

SCSA

Pekný večer, zhodiť 5-6 kilogramov je reálny cieľ, vyšší úbytok za mesiac by bol nezdraví. Ak chcete úspešne chudnúť, v žiadnom prípade nemôžte vynechať sacharidy(ryža, zemiaky, ovsené vločky, kvalitný chlieb). Hrozia zdravotné problémy. Takéto metódy používajú len profesionálni kulturisti, ktorí sú na to navyknutí. A teraz moje skúsenosti: ako prvé vymažte zo svojho jedálnička sladkosti, vyprážané, tučné jedlá. Choďte si 2-3 kráť týždenne zabehať/zaplávať/zabicyklovať. Postupne si telo začne zvykať na tento režim a začne stagnovať spaľovanie. Vtedy obmedzte trocha sacharidov( dám si menej ryže ako obvykle). Tu sa spaľovanie obnoví. V podstate telo si začne zvykať na nové veci a prestane chudnúť. Musíte svoje telo ˝šokovať˝ aby pracovalo vo váš prospech. Čo sa týka proteinu, ja by som ho nekupoval, za kilo dať 46€, to je dosť :D Existujú oveľa lacnejšie a kvalitnejšie. Spalovače nie je treba, ak áno až pri konci. Nech sa vám darí