Da sa schudnúť za 2 týždne?

dominikaaaaa

Poradťe mi prosí ako sa dá schudnuť za 2 týždňe aspoň 2 kg všetky metody som vyskúšala a max 1 kilo aj to rýchlo maberiam

Loptoš

Pre
páčte ale musím sa vyjatriť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skoro každý v dnešnej dobe vie čo by mal robiť aby schudol.....všetko je v odbornej. Literature. Navyse v dnešnej dobe aj priemerný človek počul o potravinách čo preferovat a naopak.otázka či sa dá za dva týždne schudnúť ....... Jasné že sa dá ale jde si bola doteraz!!! A čo potom? Môžeš schudnúť aj 15 kg za dva týždne ak máš 50 kg nadváhu.celebrita to popísala perfektne ale naco to popisovat. Znova je toho plný internet.otázka mala byť. Dokážem dodrržiavat zásady tie a tie aby som schudla.?no to vieš iba ty.

munz

GREEEN figu borovú si schudla zo zelenej kávy, už teraz nie si LISAxxx , ktorá schudla tiež presne 11kg za mesiac z thermacuts?
Odrbávaš za prachy...

Lulu2011

da, ale vyzaduje to velku sebadisciplinu, v minulosti som kvoli sutazi dala dole 9 kg za necele dva týždne, ale uplne vynechanie pečiva a sladkosti, jedla som len jogurty, zeleninu a ryby, chuda som bola dalsie dva roky ziadny jojo efekt, ale urcite to nie je velmi zdrave, radsej pomalsie :)

celebrita FB

Mne sa takto podarilo schudnúť z XL/L na S/XS. Ale nebolo to za dva týždne. Bolo to za asi 4 až 5 mesiacov. Ale mala som pásomnicu a nevedela som o nej, tak aj tá k tomu dopomohla.

celebrita FB

Kočky, za dva týždne nie. To je príliš krátka doba. Najhoršie je, keď sa niekto trápi hladom a takmer od hladu odpadáva dva týždne len kvôli nejakej udalosti (svadba, stužková, stretávka, rande...) a kedˇ je po všetkom, naprace do seba mastné, tučné, sladké, nehýbe sa, nestará sa... VEĽMI ZLE!!!
...Najlepšie je urobiť celkovú zmenu životného štýlu. A pri nej už zostať do konca života:
1.) Každodenné cvičenie, najlepšie ráno nalačno po vypití niekoľkých pohárov vody. Stačí 20 minút, ale precvičiť čo najviac svalových partíí. Plus buď skoky na švihadle, alebo drepy s výskokmi.
2.) Dať si urobiť test na potravinovú intoleranciu a vyradiť potraviny, ktoré ju spôsobujú. Najčastejšie to býva vo všeobecnosti mlieko, pšenica, vaječný bielok a kukurica, často aj sója a sorbit.
3.) Jesť veľa surovej zeleniny, najmä šalátu.
4.) Naštudovať si, ktoré potraviny sú kyselinotvorné a ktoré zásadotvorné. Posnažiť sa, aby prevládala konzumácia zásadotvorných a neutrálnych nad kyselinotvornými.
5.) Piť veľa vody, aj vodu s citrónom a minerálku.
6.) Nejesť sladkosti, torty, zákusky, koláče, nepiť kávu.
7.) Dať si každý týždeň aj nejaké bezmäsité dni.
8.) Užívať doplnky podporujúce detoxikáciu: psyllium, chlorella, spirulina, nesladené bylinkové čaje: pestrec mariánsky (detoxikuje peče), žihľava (prečisťuje krv), lapacho (upokojuje nervovú sústavu, napomáha zdravému spánku, pôsobí antibakteriálne, antivírusovo, detoxikačne...), palina (pôsobí proti parazitom, detoxikačne...), zelený čaj (znižuje hladinu zlého cholesterolu), iné...
9.) Dopriať si prechádzky na čerstvom vzduchu, aby sa vám okysličil mozog.
10.) Športovať aj vonku: beh, skateboard, bicykel korčule... čo vám vyhovuje, aby sa vám okysličil mozog.
11.) Sauna, ale len pokiaľ nemáte alergiu na plesne.
12.) Kúpalisko Podhájska, Rapovce: slaná voda podobná vode v Mŕtvom mori odstraňuje z tela toxíny, celkove sa budete cítiť lepšie.
13.) Zájazdy k moru, ak vám to časovo a finančne vyjde :)

Takýmto spôsobom sa dopracujete nielen k schudnutiu, ale predítete aj depresiám, psychickým problémom, prekysleniu organizmu a všakovakým problémom. A zlepší sa vám pamäť, budete sa ľahšie učiť :)

lilinka24

tak čo to sa dá určite schudnúť aj za dva týždne (ale drastickú zmenu určite nemôžeš očakávať)...ale bez úpravy stravy a poriadneho pohybu to nejde, to je snáď jasné :) môžeš sa o tom niečo dočítať napr tu www.biomagazin.sk