Stretavate dobrych ludi?

Príspevok v téme: Stretavate dobrych ludi?
norika11

ahojky, celkom by ma zaujimalo ake mate skusenosti, stretavate este ludi, z ktorych vyzaruje dobro a nejaka charizma ? nieze by som si namyslala ze ja taka som, ale chyba mi to, taki ludia, vsade je len povrchnost, chvalenie sa kazdou stupidnostu na facebooku, mam rada vynimocnych ludi s prehladom, vyjadrovanim na urovni, bez pretvarok a inteligentnym humorom, mam vzdy pocit ze ma moze ten clovek mnohemu naucit a tak to aj vzdy bolo, len ako pisem malokedy niekoho takeho stretnem, teda niekoho, v mojom veku (23), tak by len zaujimalo ake mate vy skusenosti s nadvazovanim novych kamaratskych vztahov vo vyssom veku, a ci mate stastie na ludi alebo nie

phoe

Väčšinou len takých, čo si o sebe myslia že sú dobrí :D ale nie, pár ich poznám, veľmi máličko. Takých že ozaj dobrých. Väčšinou narazam na balast.

Maoam

ludia sa velmi nemenia

vzdy bola medzi ludmi zavist, ziarlivost, neprajnost

akurat kvoli socialnym pomerom boli odkazani na to si viac pomahat, dnes je doba velkeho individualizmu

ale 'zlo' a nizke pudy a negativne vlastnosti v ludoch boli, su a budu

cest vynimkam, ktore su dusevne vyspelejsie a nemaju to za potreby

virza

Zlo sa siri v dnesnej dobe raketovou rychlostou..mam po styriciatke a moje ,,naj.,,kamosky sa v tejto dobe tak zmenili...ze ked som na dne ma lutuju a ked som stastna mi zavidia...dobrota z nich vyprchalala.Ja mam naststie pri sebe cloveka,ktory je vynimocne dobry az som na neho za to zla niekedy..pretoze chce kazdemu pomahat aj ked sam velakrat potrebuje pomoc a ludia si ho aj tak nevazia...cest vynimkam.Keby sa dalo vratila by som dobu naspat..ludia boli k sebe ini..smutne ale realne a bude to este horsie!!

Maoam

Filipova, na to, ze mas iba 25, je tvoje subjektivne vnimanie uplne normalne, ked budes o par rokov starsie, tak sa to opät zmeni, je to aj o tom, aka si ty sama a co hladas, potom to aj rozpoznas, ked to pred sebou uvidis a ked to pocitis. Davaj na svoju intuiciu, zriedka zradi.

kafe

hm, dobrých ľudí nie, ale stretávam ľudí, ktorí sú pre mňa zaujímaví a cenní. A keď sa tak zamyslím, nepoznám žiadneho povrchného, či chválenkára, skôr ľudí delím na tých, s ktorými si NErozumiem a NEsadnem, alebo len čiastočne. V bývalej práci zo 40-tich ľudí som si rozumela s jednou kočkou. A sme kamošky dodnes. Skutočne povrchných ľudí nestretávam, okolo mňa sú všetci normálny :)

Jumble

Bezne .. je to tak pol na pol . Mozno je to tym ,ze nemam nejake specificke poziadavky ako by mal dobrak vyzerat, akou povahou ovplivat . Asi mam velmi jednoduchy vkus ci co ,neviem . Dobro je vsade ,len ludia si viac vsimaju tu negativnu stranku a potom to dobro prestanu vnimat .