Zafírový strojček na zuby

Príspevok v téme: Zafírový strojček na zuby
vanda3265

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či už niekto tu má skúsenosti so zafírovým tzv, priesvitným strojčekom, ide o to že sú zafírové zámky, biele oblúky a tzv. " biely" drôt, neviete koľko by to mohlo stáť, poprípade že kde to robia? google mi moc nepomohol v mojom okrese, a ani cenovo veľmi.
ďakujem za odpoveď :)

Alexx8

ja som mala zafirový strojček iba predné viditelné zámky boli priesvitné a tie na stoličkách viacej vsadu na zuboch boli kovové. A drot tiež kovový ale ten nebol moc vidieť.

mon1223

Dobry den,
rozmyslam u ktoreho y tychto dvoch lzuvarov si dam urovbit zafirovy strojcek. Mohla by som Vas poprisit o fotografiu, ako to vyzera u vas? lepsie raz vidiet ako stokrat pocuj... moj mail monika1223@centrum.sk
Dakujem

JN112

Dobrý deň,

mne idú nasadiť zafírový strojček o týždeň. Celková suma bude 1500€, horný aj dolný, spolu s kontrolami, robiť mi ho bude pani doktorka Koukalová na Starej Turej. Informovala som sa vo viacerých ambulanciách v okolí na cenu pretože už mám viac ako 18 rokov a celú liečbu si budem platiť sama.

imis

Mojej dcére dnes nasadili zafírový strojček a je maximálne spokojná...je veľmi nenápadný, takmer ani nepoznať, že má na zuboch nejaký strojček..čo sa týka ceny, výjde ju to celkovo za dva roky cca okolo 3000€..ale cena záleží od toho, ako dlho ho bude nosiť a teda ako často bude chodievať na kontroly a tiež či sa dá strojček iba na hornú alebo dolnú čelusť, alebo na oboje..(ona má aj na dolných aj horných zuboch) a robili jej ho v Trenčíne