Olej na odstránenie chĺpkov?

lonii

Ahojte. ja mám doma lasérový epilátor tento: -odkaz odstránený- a som s ním úplne spokojná ..- jasné že výsledky neuvidíte po týždni, ale chce to trpezlivosť, keďže to nie je také silné ako v salóne.. keby bolo tak by sa asi polovica žien kvôli kráse a hladkej pokožke dopálila))

Káča

Ahojte. trápi ma problém s ochlpením nad hornou perou. som už úplne zúfala. pozná niekto toto www.jannine.sk alebo máte s tým skúsenosti? Prosííím

Melani

Ahojte. Trápi ma problem s nadmernym ochlpenim.. O par mesiacov budem mať 17 rokov. Chlpy mám naozaj všade.. Na bruchu,rukach,nohach aj stehnach, chrbte tvari no proste všade :( skúšala som aj si to odstráňovať žiletkou, voskom aj laserom ale laser nepomohol a po odstraňovani žiletkou a voskom to bolo ešte horšie. Nedávno som objavila tento jannine olej. Čitala som recenzie a všade o ňom písali pozitívne. Myslíte že by pomohol aj mne?

happy_day

ahojte kočky, moja skúsenosť je: depilácia laserom je drahá a neúčinná, iba čo mi popálili kožu :( po tejto skúsenosti som dlho hľadala spôsob ako na chĺpky a osvedčilo sa mi depilovanie strojčekom a potom si to natriem prírodným olejom jannine,www.jannine.sk Chĺpky mi už takmer nerastu, teraz sa mi stačí depilovať raz za 3 mesiace a v zime menej lebo sú malinke a nevidno ich a hlavne necítiť.
Vyskúšala som už čokoľvek, stálo ma to veľa peňazí, pri tomto oleji som dosť pochybovala, ale presvedčila ma cena, že nemám čo stratiť a nakoniec najlepší výsledok. Treba si naň počkať, ale ublížiť vám neublíži. Nebojte sa ho vyskúšať, navyše podporíte prírodný slovenský výrobok.

Veronika3

Ale baby. To by ste vážne nechali na seba kvôli chĺpkom svietiť laserom? Viete vôbec, aké je to rizikové a že by to vôbec nemali podstupovať ženy so svetlou pokožkou a svetlými chĺpkami? Chcete vyhodiť toľko peňazí a ani neviete, či to pomôže? Paty, neviem aký olej používaš a ako dlho si ho dávaš, ale ak je to ten od Jannine, potom nie je možné, aby ti chĺpky rástli rýchlejšie. Jedine, že by si užívala nejaké mužské hormóny, alebo vysadila HAK. Nebude to skôr tak, že si ich predtým holila i depilovala a teraz už len depiluješ? Lebo ak áno, tak teraz to môže byť len subjektívny pocit, že ich je naraz viac.

Keď depilujeme i holíme, väčšinou to máme tak, že niektoré chĺpky ostanú hrubšie a niektoré tenšie. Jedny dorastú za týždeň, druhým to trvá dlhšie, ale nikdy ich nie je na tej nohe rovnako husto. Až však začne niekto používať olej a už len depiluje, nerobí to často a ten rast sa trošku zjednotí. A tak vyrastú všetky, len sú všetky jemnejšie a svetlejšie. Tiež som sa toho zľakla. Najskôr nič nerástlo a potom odrazu vybehli všetky naraz. Faktom je, že budú čoraz svetlejšie a slabšie, ale kým ich úplne neodstrániš, budú stále všetky možno i približne rovnako husté, akurát jemnejšie. Je pravda, že ak ich trháš len s korienkom, nezastaví ich to. Nepomáhajú ani prípravky, ktoré spomaľujú rast. Však som mala aj dezodoranty na podpazušie i kadejaké krémy na nohy po holení, ktoré to sľubovali a nič... Tu však nejde o trhanie korienka. Ide o likvidáciu toho, čo ten chĺpok robí chĺpkom. Až mu úplne dôjde melanín, čo je aminokyselina, ktorá ho tvorí, viac nenarastie. Ale taký efekt nikto, kto predtým pravidelne holil, nedosiahne po týždni ani mesiaci. Ak olej Jannine máš, tak ho používaj ďalej. V najhoršom nebude pomáhať tak rýchlo, ale uškodiť ti neuškodí. Nemá ako. Tiež som prísľuby účinku brala s rezervou, ale bez srandy, tie moje „ozdoby“ sa už tak zosvetlili, že aj kebyže hneď teraz nejdem depilovať, nikto si ich nevšimne a to som ich mala inak hrubé a inak tmavé. Nenosila som pre istotu ani krátke nohavice, lebo holiť kvôli kŕčovým žilám nemôžem a epilácia ma bolela. Ale teraz, hoci som bojko, tú trošku bolesti rada postúpim, keď vidím, že to k niečomu vedie.