Karpálny tunel - trpnutie rúk

Príspevok v téme: Karpálny tunel - trpnutie rúk
Honzicka

Aké homeopatiká sa dajú použiť na karpálny tunel?
Otázka

Mám všetky príznaky karpálneho tunelu, bolesť, trpnutie troch aj štyroch prstov, tupé špičky koncov prstov, prsteník a malíček nezohnem ku dlani, na krátko zohýbam ukazovák a prostredník. Pri držaní v autobuse ruka hore, okamžite dávam ruku k boku pre žeravé trpnuce bolesti, mávam už aj bolesti v zápästí krátkodobe. EMG vyšetrenie potvrdilo karp.tunel. Pracujem 8 hodín sedačky, učtujem doklady posledné tri roky, čiže na počítači, ruky pred sebou a na myši.ked nie homeopatiká - tak len operácia ?
▲ Inzercia
Odpoveď
Odpovede majú len informatívny charakter a nemôžu byť a ani nie sú mienené ako náhrada za profesionálnu starostlivosť. Nie je možné ich používať k diagnostikovaniu zdravotných a kondičných problémov. Ak máte, alebo sa domnievate, že budete mať zdravotné problémy, vždy ich prekonzultujte so svojím praktickým alebo odborným lekárom.

Je môžné, že vám homeopatické lieky pomôžu. Dá sa uvažovať o liekoch Causticum, Tuberculinum reziduum, Hypericum perforatum prípadne calcarea fluorica. O ich výbere ale rozhodneme na základe komplexného homeopatického pohovoru a vyšetrenia.
Autor: MUDr. Jana Mrázová
MUDr. Jana Mrázová , pediater, homeopat
MUDr. Jana Mrázová je detská lekárka a homeopatickému spôsobu liečby sa venuje viac ako 20 rokov. Homeopatiu používa pri prevencii a liečbe rôznych ochorení zväčša ako samostatnú liečebnú metódu ale v niektorých prípadoch aj v kombinácii s klasickou medicínou. Prednáša na kurzoch francúzskej homeopatickej školy a ďalších odborných a laických podujatiach. Mnohí čitatelia mohli čítať jej články vo viacerých populárnych časopisoch.
Uverejnené: 29.09.2009
Posledná úprava: 04.02.2013

Vie mi niekto napísať skúsenosti s týmto odporúčaním ? ďakujem
Resp. ak je podľa emg vyšetrenia operácia odporúčaná u ktorého špecialistu ju odporúčate - ortopéd, chirurg, neurochirurg alebo plastický chirurg ?