Je to normálne, keď chodí na kávu s ex?

Príspevok v téme: Je to normálne, keď chodí na kávu s ex?
lussia83

Ahojte mám priateľa, s ktorým som 4 mesiace. Obidvaja sme boli 2 roky bez vzťahu, ale predtým sme mali dlhšie vzťahy, on 6-ročný a ja 9-ročný. Mám ho rada, ale vadí mi, že chodí na kávu so svojou ex. On tvrdí, že je to normálne, že ostali dobrými kamarátmi, ale mne to až také normálne nepríde. No jednoducho žiarlim, hoci od kedy sme spolu, bol s ňou len jeden krát. Aj som mu povedala, že sa mi to nepáči a on ma začal ubezpečovať, že ma rád len mňa a k nej by sa aj tak už nikdy nevrátil. Tak teraz sa pýtam, či to mám nejako rozdýchať a nechať, nech občas ide s ňou na tú kávu?

mimma41

zabudla som podotknut ze aj mne hovoril ze uz by sa ku mne nevratil a je to tu vratil sa tak ja by som si toho tvojho radsej preklepla.

mimma41

a co ked ju s ex podvadza a klame jej priamo do oci kde mate istotu ze spolu nespavaju?ja mam s ex dvoch synov tiez sme boli od seba cca dva roky a zasa sme tam kde sme boli presne ako ked sme si prvy krat padli do oka a povedal my ze ma miluje ze od nasho rozchodu nikoho nemal a sme spolu casto a milovali sme sa spolu.

lussia83

ahojte ludkovia, takze:
1. nič nezveličujem
2. hned som mu to povedala, ze mi to vadi
3. hned som mu povedala, ze nechcem pozerat fotky v noteboku z jeho minulosti, lebo mi bolo jasne, ze na mnohych bude aj ona, takisto ja mu neukazujem ziadne so svojim byvalym - ani ich uz nemam
4. chcela som len pocut nazor viacerych
5. to je vse, pekny den ....

Deria

Kkaffik, nemyslim, ze je to tak. Ja som napr. take problemy nastastie nikdy nemala, skor som provokovala, aby si ma chlap tak trosku dobyjal, som v tom staromodnejsia verzia:) ale stretavky s ex by mi aj tak vadili.
Problem je v tom, ze nevieme, co je pravda a ci zakladatelka temy nezvelicuje.

Agnes998

No vsak mu normalne povedz ze ti to vadi, nebudes ziadna stihacka, toto by urobila vacsina zien. Zda sa, ze mu na nej stale zalezi, ked ti taketo veci hovori. Ze nevyhodil jej fotky je ok, ale mal by ich min. schovat a nevystavovat, neukazovat ti, a uz vobec nie je ok ze ti hovori, aka je jeho ex pekna a ako sa chodi kochat jej krasou nad jej fotkami. A preco sa s nou vlastne stretava, tiez aby sa kochal jej krasou? Nemala by si si nechat skakat po hlave, ticho vsetko znasat a ticho trpiet lebo nechces byt za nejaku stihacku ci hysterku. Ked zena dokaze povedat svoj nazor a dokaze povedat, co jej vadi, nie je ziadna hysterka, je to len sebavedoma zena ktora sa neboji povedat co chce. Ja by som na tvojom mieste urobila toto, dat mu ultimatum, bud s nou prerusi kontakt a jej fotky a darceky schova, ak to odmietne, tak je jasne na kom mu viac zalezi a vtedy je na mieste poobzerat sa po niekom, pre koho budes jedina a nebude mat potrebu stretavat sa so svojou krasnou ex.

kafe

vieš čo je sranda? Každý čo reaguje na tému, vníma a všimne si v texte to, čo súvisí s jeho vlastným vnútorným rozpoložením, prípadne s tým čo mu kedysi ublížilo a na čo je precitlivelý. Som si to všimla už dávnejšie a neprekvapuje ma to. V drvivej väčšine ľudia ani poriadne neprečítajú príspevok.. alebo vnímajú iba to, čo chcú vnímať, nie čo tam je napísané. Je to proste sranda to tu čítať :)

Deria

Tak neviem, ci som to zle pochopila ale Lussia pisala, ze on CHODI s ex na kavu a potom sa este pytala, ci mu ma tolerovat, ked pojde obcas na tu kavu.....teraz som si to cele precitala, asi mas pravdu.:)

kafe

Deria, aké stratnutia (!) s ex?? Kde o tom kočka píše? Chlap bol pred POL rokom na JEDNEJ kávičke. Pretože sa už žiadne asi nekonajú, tak kráska vymýšľa viac do hĺbky a vadia jej spomienky, fotky a darčeky. Nie to, čo sa deje v súčasnosti, že by chlapec niečo zlé robil, správal sa neprimerane, už stačí, že nejakú ex kedysi dávno dávno MAL a jej to vadí. Ako sory, ale nerozumiem takýmto babám a to, čo robí ona, mi NEpríde normálne.