Môže človeku chýbať vzťah?

Príspevok v téme: Môže človeku chýbať vzťah?
smilestarr

Koncom marca som mala 22 rokov.. Skončila som fajn VS, mám prácu, priateľov, rodinu. Dosť ma zaujíma či človeku môže doslova chýbať vzťah.. Svoj prvý a posledný som ukončila v lete 2011. Od vtedy som bola na nie jednom rande, namotaná, sklamaná dokonca aj neúspešne zaľúbená. Chýba mi blízkosť milovanej osoby, chýba mi milovanie, plánovanie, trávenie času, pocit , že k niekomu patrím, že niekto na mňa myslí, atd... Je to pre mňa už strašne dlhá doba , v podstate dva a pol roka NIČ. Občas rozmýšľam, kolko to TAKTO ešte bude trvať. Nie som Miss world ale ani žiadna špata ;-) Dosť často počúvam vety typu- ako to že ja nemám frajera, a prečo takto dlho už nemám, atd.... Chýba mi taký ten parťák do života. A čím dlhšie to trvá, tým je to pre mňa ťažšie. Viem že som mladá, ale reči typu : Neboj to príde- mi už idú na nervy... Je tu niekto na tom podobne ??

_meno

Ahoj smilestarr

Ja som na tom asi podobne ako ty, len horsie.
Ak by si si chcela popisat kludne napis rad odpisem :-)

Pekny den

ivik24

smilestarr ahoj, ano verím, tiež mi je smutno, hrozný pocit, keď človek vieš že nemá nikoho blízko, kto by ho upokojil, podporil,ľúbil..stále len prázdno je vo mne.

Cindy353

smilestar, niektori ludia hladaju aj ovela dlhsie. ty si este mlada. mozno to je tak, aby si nabrala viac skusenosti a vela toho zazila - treba to brat z tejto pozitivnejsej stranky.

ja keby som bola uz 15 rokov v manzelstve, nespoznala by som vela novych ludi, necestovala atd. aj ked nie vzdy tie zazitky stali zato, ber to tak, ze zivot je cesta, niekto ma cestu jednoduchu, iny trnistu ale o to zaujimavejsiu

smilestarr

Opať je mi smutno. Rozmýšlam, kolko to ešte takto bude trvať . Kolko sklamaní mám ešte zažiť , kým TO naozaj príde. AK to vlastne príde.. Ten pocit samoty je niekedy neskutočne ubíjajúci. A ked sa z toho ako -tak spamatám príde dalšie sklamanie... A takto dokola. MOžno toho človeka nikdy ani nestretnem, nezažijem naozajstnú lásku, dei, manželstvo. Lebo mi to proste nie je súdené.

ivik24

ahoj zoe, som na tom rovnako, tiež mi niekto chýba, koho by som ľúbila, a komu by som mohla dať lásku, ale žiaľ mne to nie je dopriate, smutné vidieť, že ostatným v okolí sa darí vo vzťahoch v pohode, a ja stále o ničom.

zoe23

aj mne tak chýba vzťah, sa bojím, že mi z toho začne zachviľu hrabkať už..smilestarr, tie pocity si vystihla presne:)