Negatívna skúsenosť s preháňadlami

Príspevok v téme: Negatívna skúsenosť s preháňadlami
Bobby123

Zdravím,

mám zlú skúsenosť s preháňadlami, prehnal som to až tak, že mi po vysadení dosť zleniveli črevá. Prosím Vás, má alebo mal niekto tiež takúto skúsenosť a potom taký istý problém a potom časom sa z toho dostal, tak že mu črevá začali normálne fungovať.

Vopred za odpoveď ďakujem.

Bobby123

Ak sa Ťa môžem opýtať, ty si mala tiež takúto podobnú skúsenosť resp. tiež si si niekedy spôsobila tento problém?

Bobby123

Ja som vtedy vyskúšal detoxikáciu pomocou troch produktov jednej firmy, ktorú som našiel na internete. Tam v tých produktoch sa nachádzali aj preháňadlá, ja som nevedel, že preháňadlá sú také nebezpečné.

srnkamala

a naco si ich prosim ta uzival? to si urobil peknu hlupost..creva ti zleniveli a teraz ta caka dlha cesta dat si ich doporiadku...v prvom rade potrebujes ocistnu kuru..a kadopadne navstivit lekara alebo odbornika na vyzivu

RNG

No a aby som nezabudol, creva potrebuju vlakniny, najma mikrovlakniny, aby sa prirodzena peristalticka cinnost mala do coho zapriet. Tekutiny sa totiz nevedia poriadne presunovat v tenkom creve a potlacit ostatok z hrubeho creva von, musi to byt trochu hustejsia zmes.

RNG

Prehanadla su vzdy skodlive, lebo sposobuju , ze sa creva musia namahat extra, znici to absorbciu a mnohe dokonca zamoria telo, najma farmaceutika.
Ked sa potrebujes precistit, tak najmenej skody narobi napr vacsia davka panenskeho oleja,. ine by som ani neodporucal. A samozrejme to sa nema robit na pravidelnej baze, ale len obcas.
Creva potrebuju vymastit, ako zdoraznovala uz moja stara mama, preto sa napr do kase vzdy pridaval olej, alebo maslo, na co dnesni ludia casto zabudaju. Ale samozrejme s mierou, aby to sice pomohlo motilite, tj pohybu jedla v crevach ale nie urychlilo do hnaciek, kde sa zabrani poriadnej absorbcii zivin.

Bobby123

Dá sa povedať, že mám. Už je to odvtedy viac než jeden rok čo si to spôsobil, odvtedy sa mi polepšilo, ale ešte stále je ten vyprázdňovací reflex taký slabý a vyprázdnenie neúplné.

Bobby123

Presnejšie som užíval, také detoxikačné produkty, ktoré obsahovali okrem iného aj preháňadlá. Nevedel som, že preháňadlá môžu narobiť takú spúšť. Predtým som nemal problémy s vyprázdňovaním.