Muzi aky typ zeny vas nepritahuje?

Príspevok v téme: Muzi aky typ zeny vas nepritahuje?
Zvedavka

myslim len co sa tyka vyzoru cize telesneho vzhladu ( vyska, telesne rozmery, farba dlzka kvalita vlasov, crty tvare, styl obliekania a modnych doplnkov)
ake chybicky krasy na tele zeny vam vadia ze by ste si s nou nezacali vztah?
pls nepiste o dusevnych vlastnostiach a spravani bavme sa len o vyzore a nepiste ze na vhlade nezalezi lebo toto vam neverim na vhlade vam zalezi so skratou by ste urcite chodit nechceli.

Moireal

Som rada, ze niekto uprednostnuje normalnu, cistu kozu na rozdiel od tej potetovanej. :)
Inak tych stehnato-ritatych moc po svete nebeha. Ja si nic take nevsimam. Vacsinou maju baby postavy pravitok a vacsie ci mensie odchylky od presypacich hodin.

ôôôôô

>>>Nesúmerná postava typu stehnato riťatá, ktorá po pribratí naberie len do zadku.
>>>Príliš tučná, ktorá necvičí a nedbá o seba, len veľa žerie.
>>>Taká, čo fajčí a pije, nemám rád primitivizmus, hulvátstvo a ponocovanie, takú len ogrcať, osrať a opľuť. Je to vrchol nechutnosti a odpornosti na žene.
Toľko k výzoru a to ostatné:
>>>Taká, čo sa vyvyšuje a ponižuje muža a všetko len ofrfle, čo on s láskou pre ňu urobí a stále by chcela, aby muž na sebe niečo menil.
>>>Psychicky labilná precitlivelá plačka, ktorá trpí sebapoškodzovaním ako moja bývalá, poslal som ju preto k vode.

Superspace

Stefan..nespravne si si precital otazku..;-)
A teraz k teme. Napaci sa mi,ked sa zena o seba nestara.. mastne vlasy,obzute nechty to ma irituje riadne. Vycvachtane a spinave obutie. To dost napoveda o cloveku. A v neposlednom rade. Cervene naramky na ruke. Od takych co najdalej. Ked vidim cerveny naramok hned skatulkujem do dusevne slabsich. A Top Topov je kerka.

Mesačný princ

Mne osobne sa zase páčia tie kockované košele a svetre :) Občas je to top, hlavne keď žena vie, kedy si to dať na seba :)

stefan64

ja osobne sa vždy otočím za peknými nohami v lodičkách musia byť pančuchy alebo legíny (balerínky ,tenisky, dotrhane rifle alebo nízke plienkače vôbec nie) Jemná elegancia. Blúzky , topíky saká teraz sú plné obchody, plášte.minisukne ak sú na to nohy. Žena by mala mať zdravú farbu od slnka a športu a nie mrtvolne biela s ružovými pupákmi. Vlasy sa mi páčia väčšinou dlhé husté nie vyrastene od farby. Možno sexy je aj mikado alebo páža účes.Brčkavé nemusím. Nechty sa mi páčia nalakované iba na červeno alebo strieborno alebo zlato.Doplnky musia štýlovo ladiť. Zakázal by som na ženách kockované košele-niečo príšerne. Štrikované svetre z doby komunizmu.Ortopedické sandále a dreváky - hrozné.a odpudzujúce.

eddings

excentrik> a ved ich nechaj, nech sa pripravia presne tak ako sa nam to paci. Ved zistia ze nas to zaujima len ak ide o sex bez lasky, ze doma chceme zit s uplne inou osobou, ktora moze mat kludne aj male kozy a nejake tie nedokonalosti tela, hlavne ze je nam s nou dobre a rozumieme si