Psychika

Príspevok v téme: Psychika
RINA280920101

Dobry den,potrebovala by som pomoct.Poslednej dobe sa toho skazedej strany na mna sipe Priklad: znasilnenie, rodina, syn, partner, kamarati, nespavost...atd..... casto momentalne premyslam nad svojou smrtou, sebaposkodzovanim, kopu inych veci...neviem uz ako sa mam ze vsetkim sama vyrovnat za tizden som schudla 8kg, nechuti mi jest ani pit, nespavam poriadne uz dva tizdne,mám bolesti srdca, zaludka, obliciek(ladviny), pecene, bolesti hlavy, nervozita, nereagujem na ludi, vravim ludom vse co si myslim bez ohladu na to ci im to ublizi....Myslim ze mam velke problemy zo sebou...je to coraz horsie...

zewa

To znasilnenie je na psychologa, nespavost, sebaposkodzujuce myslienky, schudnutie, nervozita, nechutenstvo je na psychiatra a inych odbornych lekarov. Netreba cakat, kym si clovek znici vsetko to dobre - aj vztahy, co cely zivot budoval, aj ked ti uplne rozumiem preco sa tak citis a myslis.

Kerty87

Dobrý deň RINA, mali by ste viac oddychovať, od spánku závisí celá naša energia. Nad smrťou preboha neuvažujte. Nemyslite na tie veci čo sa už stali...mali by ste zájsť k doktorovi. To je asi všetko, čo Vám k tomu poviem. Držím Vám palce.