Tak toto musí národ prečítať a konať! Za toto týranie musí pykať!

fero11111

kvoli psom robit cirkus tu niektore zeny sa maju horsiejak niektore psiska a nieto tu cirkusi robit pridrbany ludia ...

Žužova

to je pravda,dnes sa kašle na všetkých.. ale aj my ludia máme moc a nemyslím si že susedia po odhalení nič neurobili... aspon u nás na dedine keby sa niečo také stane tak to nenecháme tak,aj verím že by sa dokázala zoskupiť skupinka ludí kt. by dotyčneho potrestala.. ked už urady maju v p...tak by sa toho mal chopiť lud. toť vše na tuto temu,dufam že ,,paní" už dostala to čo si zaslužila

podobny

ja vidim ale problem v SK zakonoch. zviera je stale brane ako vec. aspon myslim, ze sa nic nezmenilo zatial. chcelo by to zmenu a prisne tresty. okrem ineho.

daniuska

Je pekne, ake mas dobre srdiecko, ako ta trapi nasilie vo svete, bohuzial, s tym nenarobis nic, ani ty, ani narod...ja ti tu hodim tisice podobnych clankov, z celeho sveta, ako ludia tyraju zvierata, deti, partnerov...bolo to tak a vzdy to tak bude.Kazdy moze pomoct tomu jedine tak, ze zacne od seba, svet nezmenis, jedine seba zmenit mozes, bud prikladom inym a prispej kvapkou k lepsiemu svetu a skus vsetko tak osobne neprezivat, ver tomu, ze nasilie nikdy neskonci, tak, ako nikde nebude len slnko svietit.