Čo to znamená?

Príspevok v téme: Čo to znamená?
Elviska

Dobrý deň. Vo vzťahoch nie som nejaký profík, aj keď mám 18 rokov. Možno skúsenejšie ženy, alebo dámy, potrebujem poradiť. Čo to znamená, ak vám chlap prejaví sympatie, dáva Vám to najavo, no povie Vám že chce čas? Neviem čo to znamená, a teda či sa vôbec mám na niečo pripraviť, alebo to mám radšej nechať tak, a len s ním ďalej flirtovať? Je to veľmi príjemný chlap, a je mi s ním super, ale neviem, čo presne znamená aby som mu dala čas, aj keď ho vlastne do ničoho netlačím, a nedávam mu všelijaké návrhy. Ako by som sa mala správať? Možno je divné že sa to pýtam, no takáto situácia sa mi ešte nestala. ďakujem sa seriózne odpovede.

wreck

potvrdzujem. ked na strednej prisla za mnou spoluziacka a prejavila o mna zaujem, moja odpoved bola: "musim si to premysliet." stalo sa mi to vtedy prvykrat, ze za mnou deva takto prisla. nedokazal som jej povedat, ze ma nepritahuje.

Dadula56

Znamena to, ze si ta nechava v zalohe, ak by mu nahodou do cesty neprislo nieco lepsie. Pre teba to vyhra v ziadnom pripade nebude, takze by som na tvojom mieste ten cas dopriala sama sebe pri hladani niekoho, kto sa nebude hrat na zlatu medailu.

lilyianka

že nemáš čakať z jeho strany nič ... to tým chce povedať ..... aby si nebola zbytočne sklamaná, tak ti to radšej podal takto ...