Môj frajer je workoholik

Príspevok v téme: Môj frajer je workoholik
bubinka

ahojte, chcem sa len spýtať,ktorá z vás baby, má tiež doma workoholika??mám na mysli konkrétny prípad, že bývate spolu a on neustále pracuje, v praci pracuje naplno, ked pride domov, zase sedi za kompom, straca zaujem o vas, nema vobec chut na sex a milovanie s vami, je furt unaveny...atd...ako to beriete? ako to vnimate vnimate? ako sa s tym vyrovnavate???...on pri tom tvrdi, ze vas lubi, aj sa k vam tak sprava, v noci si va sprituli, aj rano v postielke, vse ok...len ten sex tam uplne abstinuje...

julca

Ja mám podobnú skúsenosť, ale s manželom. Povestný pohár pretiekol a ja som mu v kľude, ale rázne navrhla rozvod, že to bude lepšie. Asi sa v ňom niečo zlomilo, lebo konečne začal so mnou rozprávať na tému jeho workoholizmu a stanovili sme si určité podmienky, ktoré musí dodržiavať a aj sa mu to úspešne darí. Je omnoho menej vyčerpaný a stále ma berie niekam na výlety, lebo si vraj treba život užívať. Je ale pravda, že uňho chuť na sex bola vždy rovnako intenzívna, aj keď prišiel o polnoci a bol unavený nerobilo mu to problém.

ccc

mne sa to stalo..dosť sme sa kôli tomu hádali,a v podstate sa mi to stáva aj teraz aj keď už s iným človekom...ale ako z toho von ? ja som to svojmu bývalému priateľovi musela stále otrepávať o hlavu, lebo on už bol v takom štádiu, že on mal pocit, že bez neho nebude nič fungovať..tiež mi to liezlo na nervy a hrozne, on permanentne sledoval mobil,už nebol schopný relaxovať..
ale potom ako som mu to stále vyčítala, dokonca aj pochopil, že priority života by mali byť niekde inde, ale nepochopil to hneď.
a teraz som v niečom veľmi podobnom a tiež veľmi neviem, čo s tým,aj keď sa to snažím pochopiť..je to ťažké..