Ako to medzi nami je?

Príspevok v téme: Ako to medzi nami je?
lucylucy

Ahojte, mam novu znamost, randime, je velmi velmi mily a pozorny, chodime na vecere, drzi ma za ruku, bozkava ma na verejnosti, je uplne iny ako vsetci chalani, ktorych poznam, ti su vsetci prasata a chcu ma iba do postele. Preto som si neni ista, ci aj on to iba nehra alebo chce naozaj aj nieco viac. Nie ze by som bola panenka maria, uz sme riesili aj sex, a je super, a prave preto som si neni ista. Ked som mu to napisala (mal vela prace, par dni sme spolu neboli), tak sa urazil a mal pocit, ze asi sa ku mne nesprava dost dobre, ked si toto myslim. Ja mam vsak velmi velmi zle skusenosti s muzmi, aj vidim mojich kolegov, ako sa spravaju, dokonca po mne vysiel jeden zenaty kolega, tak stale mam v podvedomi strach, ze je to len nejake divadielko. Pozname sa ale iba 2 mesiace, vela sa rozpravame, ked sme spolu, ale ma vela prace, tak sme spolu tak 2x za tyzden. Viem o jeho minulosti (ja sa mu o svojej este bojim povedat), viem co robi, vsetko sa mi zda az prilis krasne (az na jeho pracu), preto by som chcela vediet hlavne chalanov, ze ako to vlastne je. Necakam, ze je do mna hned zalubeny, aj ked stale sa na mna pekne pozera, ale ci to berie ako kamaratstvo s vyhodami alebo stale ako spoznavanie sa. Nechcem sa ho to priamo pytat, bojim sa, ze ho vyplasim. Zatial sa stretavame iba sami, aj ked jeho sef-kamarat vie, ze spolu randime, ale nepozna mojich kamaratov a on tu zatial vela kamaratov nema, lebo sa pristahoval mesiac predtym, ako sme sa spoznali. Dokonca sa pyta, ci mi chybal, ked bol na sviatky doma, ale ked siel na pracovnu cestu a pisala som mu okrem inych veci, ze mi chyba, nenapisal to, iba to, ze sa tesi, ked sa stretneme. Som z toho zmatena a bola by som kludnejsia, keby viem, ako to je. Ale neviem na to prist a hovorim si, ze este tomu dam cas a potom sa ho ked tak spytam alebo nieco nanho skusim, ale aky je ten spravny cas? Vysvetlite mi prosim chlapske zmyslanie :) lebo mne kamosky hovoria, ze tym, ze som s nim sla do postele, uz si nemozem byt nicim ista. Ale ved nemozme zit v celibate.

juhy-sk

lucylucy, v prvom rade namiesto paranoji z toho, ako kazdemu ide len o jedno, by si si mala ujasnit vztah samej ku sebe.. si si ista ze ho mas ujasneny, ze vieš už co chceš od života a ze sa nič take nezopakuje? Prepač,ale dlhoročny vztah so zenatym + viac sexualnych partnerov ako je tvoj vek..ehm,nechcem ťa rozhodne odsudzovať, ale musíš v prvom rade vedieť sama, či je to už skutočne tvoja minulosť, ktorú si už definitívne hodila za hlavu, že či už naozaj nie si promiskuitná a či si schopná k vážnemu vzťahu..v tvojom prípade je myslím to zásadný problém, nie to,ako to medzi vami je..to sa už vykryštalizuje samo po viacerých stretnutiach ;)

Buffyna

Fúúúha a to mne ľudia vravia, že príliš riešim veci. V prvom rade brzdi. Chápem, máš veľa nezodpovedaných otázok. Čo pomôže? Úprimnosť. Povedz mu ako to je, že máš zlé skúsenosti s mužmi a máš narušenú dôveru. Že ti je s ním veľmi dobre a práve preto ho nechceš stratiť, ale potrebuješ vedieť, či to s tebou myslí vážne alebo je to z jeho strany len kamarátstvo s výhodami. Muži neradi definujú vzťahy presne, tak ich treba k tomu prinútiť. V tomto prípade máš väčšiu šancu, že on zadefinuje váš vzťah tak, ako to chceš. ;-) Zahoď strach a komunikuj s ním na rovinu.

uvidíš

neni ta paranoja preto, lebo "podla teba sudim teba" ?

mozno si len skutocne olutovala svoje hriechy a karma ti poslala idealneho muza.

ale mozno ta podrazi - ved vies, od karmy nevies co ocakavat.. ;)

skor si myslim, ze tym rozvodom si uvedomil nieco..

ale suhlasim, daj mu sancu, konieckoncov nikdy nevies, kto je psychopat a kto nie. cas ukaze.

lilyiankaa

a je potrebné mu hovoriť o tom, že si mala niekoľkoročný vzťah so ženatým chlapom ...vie to niekto z tvojho okolia, kto by to možno raz nechtiac mohol povedať? lebo ak nie a nie si na to pyšná, nehovor mu to ....

lucylucy

lilyiankaa dakujem. Nechcem tu moc vypisovat, co robi, lebo takych firiem nie je vela, ani som nevedela, ze na slovensku taka je! No, urcite mu nemozem, kolkych chlapov som mala, lebo ich je viac, ako je moj vek :( a to, co by som mu mala povedat, je to, ze som kedysi mala niekolkorocny vztah so zenatym muzom. Nie som na to pysna, kto by bol.. Bola som zalubena. Ale skoncila som to, chcem si dat zivot do poriadku, ale bojim sa, ze som tak vela zleho spravila, ze neverim tomu, ze by som mala takehoto uzasneho chlapa teraz (karma). On mi tiez povedal, ze je rozvedeny, zenil sa mlady, rozviedol sa o tri roky neskor, deti nemali, dokonca sa ma pytal, ci mi nevadi, ze je rozvedeny, neni na to pysny, ale je to jeho sucast. Tak ako mojou sucastou je ten vztah so zenatym, a ak pride rec na byvalych, ani neviem, ci o tom hovorit (sama od seba urcite nie), ale zas, asi by som mu to raz neskor mala povedat. A chcela som zabudnut na toho zenateho, spala som kvoli tomu s vela chlapmi, a robila som vela hluposti, na ktore nie som pysna. Ale ako som pisala, chcem si dat zivot do poriadku, a nechcem to pokazit. Preto ani neviem, ako casto sa mu ozyvat, ked viem, ze ma vela prace alebo je prec. Toto je pre mna uplne nove a neviem, co robit, ked mi na tom zalezi

Iveta Michael

ja si myslím podobne ako lilyiankaa :) nemala by si príliš nad tým filozofovať a špekulovať,načo? užívaj si toho že je taký ... a skús mu trochu viac dôverovať a čo sa týka toho sexu,nuž tak ak ho chceš prečo nie? veď to môže byť už len takou korunou vzťahu - mimochodom práve v sexe sa naplno prejaví povaha aj charakter človeka!

nestresuj seba aj jeho zbytočne si to všetko pokazíš, a dávaj si pozor na jazyk lebo aj tým by si mohla veľa pokaziť:)

lilyiankaa

nie všetci chlapi sú svine, to si treba uvedomiť, sú aj veľmi milí, ako je napr. tvoj priateľ, s kt. teraz randíš ..ja by som sa na tvojom mieste nebála, vidíš, že nemá problém s tebou niekam ísť, držať ťa za ruku .. ak by ťa chcel mať len na sex, nič také by podľa mňa nerobil, načo by sa s tebou ručičkoval?? inak čo robí on, keď si písala, že sa ti všetko zdá krásne až na jeho prácu ..a čo mu cchceš povedať o svojej minulosti? lebo napr, to s koľkými si spala mu netreba vešať na nos ..... nechaj to spontánne plynúť, nepýtaj sa ho a časom uvidíš, či to myslí vážne s tebou (ja myslím, že áno)