Cervena a podrazdena pokozka okolo oci v chladnom pocasi

Príspevok v téme: Cervena a podrazdena pokozka okolo oci v chladnom pocasi
marrinek

Ahojte, v chladnom pocasi, ked fuka mi hrozne slzia oci. To asi vela ludom. Ale mne sa potom tak podrazdi pokozka okolo oci ze je cervena a neviem sa toho zbavit. Stava sa to vacsinou ked este nie su silne mrazy ale len fuka studeny vietor. Ci to je solou v slziach alebo cim, ja neviem. Neukluni sa to ani ked som doma. Chodil som alergologicke a aj koznej. Kozna mi vacsinou dala kortizovolu mast ktora zabrala na chvilu ale nevyriesila nic. Kozna ma ani len neupozornila ze by sa to malo aplikovat len nejake 3 dni. Rad by som vedel ci ma niekto podobny problem a ako to riesi. Ci sa to podarilo niekomu skrotit. Rad by som vyskusal mozno aj alternativnu medicinu ak vie niekto poradit. Hneva ma to a stale na to podvedome myslim a necitim sa v pohode. Citim sa neprijemne v kontake z ludmi. Dakujem za info..pekny vecer :)

marrinek

Dakujem za reakciu. No ja si vo veternom pocasi neustale citim suche oci a unavene.nosim okuliare a niekedy mi robi problem aj zaotsrit. Neviem ci to moze nejako suvisiet ale chcem sa toho zbavit. A jasne ze mam zaujem. Mozte mi napisat na mail viac info? marrinek@gmail.com dakujem vopred

Ivka 1

Kortikoidy to nevyriešia. Problém iba potlačia a keď ich prestanete aplikovať , problém je naspäť. Z mojich osobných skúseností je veľmi dobrá tyčinka Aloe Lips - podráždenú pokožku v okolí očí dokáže ukľudniť takmer okamžite. To je však len druhotný príznak alebo skôr následok slzenia očí. Je potrebné odstrániť v prvom rade slzenie. Viem pomôcť ak budete chcieť,prírodnou cestou.