zilky na nohach

mira

Tuky jedz len v malom množstve vo forme semienok, nenasýtených mastných kyselín, t.j. malé množstvo panenského oleja, najlepšie sezamového alebo slnečnicového. Pružnosť ti dodajú zelené zeleniny - vňate, brokolica a kvasené nepresolené zeleniny.
Veľa rutínu má napr. pohanková vňať.

mira

Žilky sú nepružné z dôvodu nánosov na ich stenách, ktoré zatuhli. Príčinou sú živočíšne a stužené tuky, chlad, soľ a prekyselenie. Ak začneš jesť na to sladé alebo aromatické, žilky začnú praskať.

sisinik

RNG vedeli by ste mi prosim poradit nieco co by zmiernilo,pripadne znicilo tie otrasne zilky -nieco co sa da kupit v Nemecku?
A napisat skodlive potraviny a potraviny,ktore ich nicia. Dakujem

lucka

Ahoj foot.

Ja chcem ist na jesen v septembri, vies ak chces, tak by som sa s tebou rada stretla aby si ma pripravila a ukazem ti aj moje nohy a co si o nich myslis a hlavne chcem vidiet, ako to vyzera u teba

RNG

Zdrava vyziva je samozrejma pre ludi so zachovanym pudom sebazachovy.
Zdroje antioxidantov, ktore su zodpovedne aj za pruznost ciev a kapilar v zelenine, hlavne farebnej a v niektorych zrnieckach(hroznove, cocoriedkove, cernicove, cierne ribezle atd)su velmi ucinne.
Ja spominam len klinicky najucinnejsie prave na nohy, a to je escin, z pagastana konskeho.

foot

lucka, az teraz som sa dostala zase k tejto teme. Doktor Arendarcik je fakt strasne mily doktor :) Fakt. Bolesti sa nemusis bat, nie je to nic hrozne co by sa nedalo zvladnut. Taka jemne stipkanie. Ja uz teraz chodim vonku s capri nohavicami..a to je veelky pokrok u mna, lebo som mala z mojich noh komplexy. Nie je to uplne zmiznute, ale vyblednute, a na jesen este asi 2 zakroky absolvujem :) A ty si uz u neho bola?

janajanana

treba jest aspon 2x tyzdenne pohanku /napocit a jest surovu alebo varit/. bud pohanku celu alebo drvenu. rezka chodza denne a cviky na zily. velmi dobre vysledky. a jest vela lovocia, zelenina, vlaknina, skratka - zdrava vyziva

RNG

Je pomerne dobry polsku transdermalny krem s vysokym obsahom vytazku z divokeho gastana(pagastan konsky). Obsahuje na 100 gramov vahy 5 gramov vytazku z gastana(vytazok obsahuje 20% escinu =aktivna antioxidacna latka), teda je to 1% escinovy krem
Vola sa Veritan.
Topicky je escin lepsi, nez oralne systemicky(cez usta), lebo mozno miestne vybudovat vyssie koncentracie.
Pravidelnym pouzivanim sa vyhnes operaciam
Aj ine antioxidanty pomahaju, hlavne vitamin C a E a univerzalny antioxudant alfa lipoicka kyselina(200 mg denne na udrzbu)

xxxxx

ahojte, mne sa tiez zilky vratili po 12-14 mes, teraz si z toho uz nic nerobim, kto nechce nech sa mi nepozera nepozera na nohy. Silonky ich zakryju a ked su horucavy, jednoducho to "musim prezit" ...
:-)