Sex či nie

Príspevok v téme: Sex či nie
lusinka223

Prosím ľudia prosím :( len má neodsudzujce :( mám 20 a priateľ 23 :( zajtra sa mám milovať s mojím priateľom len mám blby pocit že je to zlé že nám to pokazí vzťah a že je to hriech viete vyrastam v prostredí kde to všade počúvam :( ale ja to strašne chcem povedzte mi že to môžem robit

_meno

ahojte

kedze vsetko je energia, rozdelnim 2 ludi pre lepsie chapanie na vzdialenost.

pri niektorom cloveku sme najradsej ked ho vobec nevidime : nad 100 metrov.

potom je clovek, ktoreho pustime do 2 ako kamarata. Viac nie, to by sme sa citli neprijemne ze je prilis blizko. Keby bol dalej ako 2 metre, napr. 5 metrov...citili by sme sa tiez zle - smutne, ze je daleko.

fyzicky dotyk a nasledne milovanie su najblizsie vzdialenosti (najviac emocne na nas vplyvaju, prejavuje sa to najvacsou chemiou).

oki, takze chapeme posobenie sil vzajomne.

problem vznika, ked nieco spravime nasilu (naschal sa oddalujeme od osudu).
take pocity prichadzaju po sulozi, bezduche divanie do stropu, neprijemne pocity previnenia na oboch stranach

Mozno ta sklamem / prekvapim Lusinka, ale pravda je taka ze mozog je nastroj vedenia (a clovek nema vediet, ma si uzivat na tejto zemi).
Skutocny kompas osudu, a teda celozivotneho stastia je srdce - v kazdom okamihu tvojho zivota je ti plne k dispozicii kde sa nachadzas (zvrozpravok to pozname ako hlupeho jana poslu do sveta a on vravi ved ale ja nic neviem ani co bude , a dobra starka mu na to- nechaj sa viest srdcom)

Prakticka rada na zaver - ak sa s nim vyspis neskor preto, lebo budete obaja chciet, to je spravne a city a stastie vam budu ako odmenou.
V pripade ze sa s nim vyspis nasilu, akurat tym znasobis vnutorne svoju potrebu byt milovana a je mozne ze casom zatrpknes, kvoli tejto nasilu manipulacii osudu)

Jednoducho jednaj podla toho, ako to citis a budes stastna :-)

LILIII

ale zase byt normalny prinasa aj urcite obmedzenia ,takze byt "blaznom" moze byt celkom genialne :)
Nechcem nikoho urazit ,len na odlahcenie ...

LILIII

Fleur ... napisala som ,ze je mozne ,ze sa v tebe mylim. Viem ,ze v akomkolvek nabozenstve sa clovek pokusa vykupit svojim vlastnym konanim. Ak ta to o com pises nejakym sposobom robi stastnou ,tak ta v tom pripade podporujem i napriek nasmu trosku rozdielnemu nazoru .

Fleur-de-lis

lilli, ja nie som oddaná myšlienke. Teda aspoň sa tak nevnímam. Keď už to nazveme, že som oddaná tak je to niečomu pre mňa skutočnému, niekomu skutočnému, ktorého som zažila, ktorého zažívam v mojom živote každý deň. Nie je to myšlienka, je to skutočnosť, ktorá zmenila môj život. Skutočnosť, ktorá ma miluje :)

majordom

Popora, Biblia je ľúbostným listom miľujúceho Boha-Otca, ktorý nas chce ušetriť bolestí do ktorých sa dostávame keď sa rozhodujeme o sebe bez Neho. Adam a Eva to spravili. Rozhodli sa proti Božiemu príkazu jesť zo zakázaného ovocia. Boh im hovoril, že zomrú keď prestúpia príkaz. A Adam s Evou sa na tom smiali, lebo žili ešte pár sto rokov. A všetci, ktorí neveria Bohu sú ako oni. Žijú, robia si, čo chcú, užívajú si nezávislosť na krutom Bohu, ktorý vie len zakazovať. Ale v momente prestúpenia príkazu, naši predkovia duchovne zomreli a museli sa skryť (lebo som vraj nahý, nemôžem byť s tebou Bože). Toto skrívanie sa je cítiť z príspevkov a šepot satanov cez Vaše trblietavé názory: ale prosím Ťa, nezomrieš, to Boh vymyslel aby ste neprezreli a nevedeli, čo je dobré a čo zlé. Zakladateľka je zdržaná práve Stvoriteľom, ktorý na odstránenie hriešnych prestúpení musel prísť v osobe Svojho Syna a zomrieť na kríži. Nepresviedčam, len debatujeme. Lebo sa aj nedá presvedčiť o niečom, v čo človek neverí. Vďaka Bohu, že zakladateľka témy ešte počuje hlboko ten hlas, ktorý hovorí o pokoji a radosti. Kamarát nie je manžel. Keď sa ním vážne chce stať, tak počká na manželku. Bigotina alebo recept na krásny budúcu vzťah? Rozhodnite sa. K otázke detí Adama a Evy. Biblia podáva Božiu zvesť selektívne, len to čo je z hľadiska posolstva dôležité je tam uvedené. A nedá sa nevšimnúť, že všetci potomkovia Adama a Evy žili niekoľko sto rokov a splodili synov a dcéry. Takže normálka.

LILIII

Ja som len vyjadrila svoj nazor. Mne ten prispevok od Fleur 11:53 pride stipku akoby az prilis oddana nejakej myslienke . Neviem mozno sa mylim.