Spánok

Príspevok v téme: Spánok
lastovicka02

Ahoj vsetkym,nevie niekto poradit nieco osvedcene na spanok,som uz na nervy z toho,ze vecer,ked si uz lahnem do postele spat,mam nenormalny problem zaspat,hadzem sa zo strany na stranu spanok nedohladne,po hlave my beha cely den,len spanok nie a to si liham okolo 23h,zaspim tak za 1.2 odskusane,pohar vina,caj na ukludnenie,a nic :-)

kukuckaSNV

Ako som už niekde spomenula, mám výbornú skúsenosť s jedným produktom, volá sa FallAsleep, vyšiel ma cez nejakých 6ečiek na eshope. Má melatonín a harmanček, takže som spala ako vo vatičke :D.

lastovicka02

...tak vstavam asi okolo 7-8 rano,budi ma vzdy moja suseda co beha v topankach po byte :-)ale k veci,je fakt,ze nepracujem a som v podstate oddychnuta fyzicky,zato psychicky sa citim velmi vycerpana,asi pricinou bude to,ze neviem vyhodit problemi z hlavy,ja uz neviem :-(

Lulu2011

mozno ti to staci, ja som bola vzdy nocny vtak, ked som nemala pracu som bola hore do 3-4tej, vstavala na obed, skor by som ani nezaspala, teraz ako pracujem mi to ciastocne ostalo, chodim okolo 1nej a rano som dorubana, ale ja zle spim, budim sa :( je to des

Prezyvka55

Tak nechod spat o 23tej ale o 3tej rano. Staci par pracovnych dni so spankom od 3tej do 7dmej potom 8 hodinova sichta a budes padat do postele uz o 20tej taka budes unavena.

rondusss

Ahoj ja som mavala nieco podobne,nie a nie zaspat tak som si musela az tabletky dat. Ale co mi pomohlo bola zmena izby a otocenie postele. Skus,mozno zabere :-)

miki25

ťažko poradiť nepoznám ťa, ale vo všeobecnosti sa odporúča vykonávať aktivity mimo izby, kde spíš. nemôžeš zaspať tak choď vedľa alebo prejsť sa von. aj keď pre dievča túlať sa po nociach po vonku je nebezpečné určite :D takže keď nemôžeš spať choď si prečítať nejakú dobrú knižku do vedľajšej miestnosti. tiež po 20. hodine žiadne notebooky, tablety, lebo je dokázané, že aj tie LCD, LED obrazovky majú na spánok výrazne negatívny vplyv. nemali by sa užívať také 3 hodiny pred spaním.