Mám to nechať tak, alebo čakať?

Príspevok v téme: Mám to nechať tak, alebo čakať?
Wamba

Skúsim stručne:
Pred 3 mesiacmi som nastúpila ako brigádnička do práce, spoznala som sa tam s jedným chalanom, veľmi pekným (25r.), najprv sme sa bavili len vrámci skupinky ľudí, potom sa pri mne počas práce pristavoval (robili sme na motorových vozíkoch) stále častejšie, sám od seba, bavili sme sa o kope spoločných záľub a názorov, občas sa stiahol a celý deň sa nezastavil, až som nevedela čo sa deje. Zistila som že sa páči veľa dievčatám z firmy, no on sa o nijakú nezaujíma, s nijakou neflirtuje, nijak s nimi špeciálne nekomunikuje, nevie sa o ňom že by vôbec niekedy bol nejaké dievča mal, napriek jeho veku a atraktívnosti. Je dosť plachý a tichý, no medzi svojimi blízkymi vie byť aj ukecaný a zábavný, rovnako ako aj ja. Jedného dňa keď sme sa rozprávali, len tak nadhodil, že sa chystá na bicykel so psom, vyvenčiť ho, na neďaleké miesto (od jeho mesta asi 6km, od môjho 12km), a že či by som nešla. Tak som šla, stretli sme sa, asi polhodinku sme sa bavili pri vode, naháňali sa s jeho psom, smiali sa a tak, potom mi aj písal SMS keď sme prišli domov a písali sme si aj na internete. Po týždni ma zavolal znova, no stretli sme sa až za tmy a boli sme spolu asi 10 minút, keď sme sa lúčili, bola tam taká krásna chvíla ticha, tak som si želala aby ma pobozkal, ale nijako som to nedala najavo. Potom sme si už len písali a stretávali sa v robote. Dve kolegyne si z nás začali robiť srandu ako pubertiačky, tak sme ich ignorovali, no ostatní kolegovia tiež postrehli že sa stretávame pričasto a občas sa tak pousmiali alebo niečo podpichovačné nadhodili. Pred týždňom som v tej práci skončila, takže sa teraz nevídame vôbec. Býva síce nejakých 11km, ale chodia nám blbé spoje. Od tých posledných bicyklov ubehlo vyše mesiaca, nezavolal ma odvtedy nikam, píšeme si pomenej, minule som ho volala ja, no vravel že nemôže kvôli psovi, lebo ho nemá kam dať (pritom kým je v robote, tak predsa ten pes niekde je vždy), ale že by rád bol išiel. Tak som to nechala tak. Píšem mu skoro vždy ja, no vždy mi odpíše a chodieva kvôli mne na internet aj 6x denne aby mi odpisoval, pritom keď si nepíšeme tak vidím že tam aj 2 dni vkuse nie je. Je ku mne milý, vždy sa ma pýtal či mi má nejak pomôcť, požičal mi svetlo, napálil mi nejaké CDčka, v podstate som jediné dievča s ktorým sa baví... no nijaký náznak toho, že by chcel niečo viac. Mám čakať a nepísať mu, či ma pozve von, alebo či niečo navrhne? Alebo si len namýšlam že má záujem? Neviem čo mám robiť, poraďte prosím. (Sem do nášho mesta nepríde, lebo "nemá kam dať psa" a so sebou ho nemá ako zobrať. No a ja sa mu nechcem vtierať že idem za ním.) Neviem či som to nekde už uviedla, ale rokov mám 20, on 25.

MATOS

Ale písala si, ze kontroluje, či si mu nenapísala a odpisuje. To by nerobil len tak. Skôr máš asi pravdu v tom, že to bude v jeho psychike, že nemal dievča, alebo prinajmenšom nie také, ako Ty. Môžeš byť podľa mňa len rada. Skús mu niečo naznačiť možno. Výrazne, aby to pochopil ale ani zase nie mu priamo niečo povedať. :)

WAMBA

Je už zima, 12 km v mraze na bicykli, polhodina mrznutia a potom naspäť nie je bohviečo :) Bolo, len sme si vtedy povedali že to bol totálne bláznivý nápad, lebo sme mali blato až za ušami, hrče blata v bicykloch, hnedé gate, hnedý pes a podobne. Tak sme odvtedy neboli a inde ma nezavolá. Neviem či sa bojí blízkosti, či by mu to, keby ma zavolá do jeho mesta nejak narušilo súkromie alebo čo? Fakt neviem. Chcela by som vedieť len či má záujem alebo nie, a podľa toho by som sa už vedela zachovať. Len spýtať sa mi príde príliš trúfalé a nechcem to nejak unáhliť, beriem ohľad na to že pravdepodobne ešte nikdy nemal dievča.