FIIT externe studium

Príspevok v téme: FIIT externe studium
vierkax

Ahojte,
vystudovala som OA, neskor denne FPM na Eknomickej univerzite. Pracujem v oblasti SAP Consultingu a Reportingu a rozmyslam o externom studiu FIIT na STU BA.
Studuje niekto externe? Ake su najlepsie odbory, da sa to zvladnut popri praci, ako je to tam s matematikou, ked z nej nemam maturitu a na EU som mala 2 semestre?

Aja02

Na FIIT sa nedá študovať externe. Externé štúdium fungovalo len FEI, ale pokiaľ si správne spomínam, externé štúdium tam už zrušili. Pokiaľ chceš študovať informatiku na technickej univerzite, tak túto možnosť ponúka len technická univerzita v Košiciach (FEI).

Matej

Ahoj,

podľa mňa sa na FIIT študovať externe nedá. Jedine, Ing. stupeň, ale bakalára pochybujem. Takže by bolo fajn najprv si overiť či sa dá alebo nie.

Je to jedna z najťažších fakúlt na Slovensku, takže to jednoduché nebude. Matika je ťažká, ale dá sa to keď sa chce. Nároky na prípadné externé štúdium neviem, ale pokiaľ si na TPP tak to stíhať určite nebudeš. Jedine, že sa dokážeš učiť a programovať po nociach. Ale dlhodobo sa to zvládnuť bez spánku nedá :)