Euthyrox a priberanie

Príspevok v téme: Euthyrox a priberanie
lauren431

Ahojte, chcem sa vás spýtať či nemáte skúsenosti s priberaním na váhe pri zvyšovaní dávok. Mne nedávno lekárka zvýšila dávku zo 100 na 150 a teraz mám neustále chuť niečo jesť, nedokážem sa ovládať a doslova sa prežieram.

Nepoznáte niečo čo by to zastavilo, alebo nemáte nejaké osvečené rady? Máte s tým aj vy skúsenosti?

LEbo ja už som zúfalá ...

RNG

Euthyrox je synteticka nahrazka neaktivneho hormonu stitnej zlazy, T-4. Aktivny hormon je T-3 a ked nemas dostatok selenu, tak sa ti nemoze vytvorit z T-4 aktivny T-3.
Priberanie je sposobene nizkou cinnostou stitnej zlazy a to euthyrox nenapravi. Preto odporucam brat extra jod a selen, ktore su potrebne nielen pre stitnu zlazu ale aj ine hormonalne zlazy a tiez na vyrobu potrebnych enzymov

Mala Rada

Ahoj,
Ja zacinam brat liek od zajtra, takze ak budem mat nejake skusenosti, tak dam vediet. Chcela som vsak napisat ine...Ak mas taku velku chud do jedla a bojis sa, ze priberies al. priberas, skus jest s jedlom obrovske mnozstvo salatu (zeleny, hlavkovy, rimsky,...) a cerstvu zeleninu- surovu. Toto jedlo obsahuje vela vlaknihy, ktora Ta rychlo nasyti a naplni zaludok. Nebudes tak mat dlhsi cas pocit hladu a zaroven pomozes svojmu telu. Skus to aspon 1 den: napr. si das 2-4 celozrnne al. grahamove rohliky, nakvapkas na ne par kvapiek olivoveho oleja, platok syra a na kazdy rohlik aspon 4 obrovske listy salatu + na koliecka nakrajat paradajku. Ak zjes 4 taketo rohliky, nasytis sa, nepriberies a telo dostane uzasnu vitaminovu bombu.