Po rokoch k zubárovi

Príspevok v téme: Po rokoch k zubárovi
brix

Ahoj
Mám 20 rokov a naposledy som bol u zubára asi keď som mal 3 roky, teda si na to ani napamätám. Zuby mám zdravé, dodnes ma nebolia až na to, že sem tam sa mi ozvú zubné nervy na pravej spodnej strane preto by som to chcel začať riešiť so zubárom čím skôr. Neviem k akému zubárovi patrím takže by som sa chcel k nejakému prihlásiť. Chcel by som sa teda od vás dozvedieť ako je to s poplatkami keďže som nechodil na preventívne prehliadky a tak ...
Čo som sa dočítal tak viem, že bude treba zaplatiť vstupný poplatok a potom to je ako ? Budem si musieť platiť všetky zákroky ? injekcie, plomby, vybratie tých nervov, ktoré ma začínajú trápiť ?

prezyvka

Vybrať lekara by si si mohol teoreticky ty...ak nemá zmluvu s poisťovňou tak určite, lenže je veľa takých zubárov, ktorý nových pacientov brať nechcú lebo vraj toho majú strašne veľa a nestíhajú. Kedže si nebol na preventívke minulý rok tak tento rok si za ošetrenie platíš všetko preto je jedno či si nájdeš lekára, ktorý má zmluvu s poisťovňou alebo nie. A keď ti tento lekár preventívku urobí tento rok a má zmluvu s poisťovňou tak budúci rok ti prispeje poisťovňa.