Synovial injekcie do kolena

dedavko

neviem ako to je sinjekciami či stoja tie tri čo su spolu alebo len jedna je za tych 52.50euro. Dakujem za odpoved

Milko

Mam problemi s kolenami a potrebujem injekcie. Na ortopedii ziadali 68 eur za jednu injekciu Hyalone mne treba dve. Tymto sa chcem podakovat zdravotnym poistovniam. Ktore len kazdy mesiac cerpaju nemale financie z vyplat ludi a ked je clovek chori tak....pacient nech skape od bolesti.

Ivka 1

Helus možno ste užívali gely - čistý Aloe Vera gél alebo niečo iné. Skúste mi napísať na siveta@orangemail.sk , pokúsim sa Vám pomôcť.

Helus

ja som uz uzivala gely,a ziadne zlepsenie u mna nebolo.Som cakatelka na vymenu kolenneho klbu,problemy mam uz 7 rok,tak ma zaujali tie injekcie.Mam reumaidnu srtritidu,aj artroskopiu za sebou,a ine vychodisko uz nebude len vymena.Ale mam pred 50-tkou,tak chcem ten klb este nejaky cas udrzat funkcny,aby som mohla aspon ako tak chodit.

Ivka 1

Ako okamžitý záber je to veľmi dobré ale o chrupavky ( a nielen v kolenách ) sa je potrebné starať aj naďalej. Vekom ale aj pri rôznych športových aktivitách a ťažšej fyzickej práci dochádza postupne k ubúdaniu synoviálnej tekutiny , chrupavky na kĺboch aj drobných kĺbikoch sa postupne odierajú , čo spôsobuje stuhnutosť a neskoršie aj veľmi výrazné bolesti . Preto je veľmi dobrá kombinácia kyseliny hyalurónovej v tabletkách ako náhrada za chýbajúcu synoviálnu tekutinu a na regeneráciu aloe nápoj Forever Freedom. Po troch mesiacoch užívania dochádza k výraznému zlepšeniu ťažkosti aj u ľudí, ktorým hrozila výmena kolenného kĺbu.

czviktor

Skusenost velmi dobra. Som par dni po injekcii a zlepsenie hned na dalsi den po podani dramaticke. Minuly rok som vy ral 3x Erectus, ale injekcie nezabrali. Toto ano. A picha sa len 1 x. Odporucam. Mam defekty chrupavky, pomerne velke, prebiehajucu artrozu. Takze bolesti boli takmet na kazdodennom poriadku.