uši

sybila

Ahojte,
mám podobný problém, niekedy mávam tlak v ušiach, ako keby som maľa zaľahnuté, je to nepríjemný pocit a hlavne sa bojím, že niekde odpadnem, aj keď som ešte neodpadla, mávam tiež nízky tlak, neviem, či to môže byť z toho.

anitka

co sa tyka prijmu tekutin, vsetko je ok. denne vypijem viac nez 4l tekutin, najma coca coly kvoli kofeinu. mam problemy s krcnou chrbticou ale celkovo aj chrbticou.

damaxy

nízky tlak,to chce pohyb,zvýšit príjem tekutín, káva ale ku káve samozrejme pohár vody,ale nemusí to byt len toto.Ja tiež mam skor nižší tlak a ked ho mam nižší ako obyčajne tak sa mi to prejavuje aj ospalostou.Dodržiavam neustale tie tekutiny,čajik,voda,káva sojové mlieko a tak dookola.hodne tekutin je aj v ovocí a zelenine-paradajkách.Vodový melon,pomaranč,hrozno atd.

ajja

Ten tlak mas fakt nizky. Aj nizky tlak vyvolava hucanie v hlave. Na nizky tlak sa treba vela hybat, cize len pohybom ho trochu upravis. A co chrbtica, jej krcna cast? Kedze ORL je negat., skusila by som neurologa. A co nervicky?

damaxy

anitka a čo krvný tlak,nemože to sposobovat.Bohužial lekári ked im povieš uši,pozru uši,ked oči tak oči,ked sa opýtaš či to nemože byt slepé črevo,vyšetria ti to.Nedaj sa odbit.Su to nejaké príznaky,ale čoho to ty nevieš a preto si šla za nimi.Nemáš nejaké lieky a toto by mohli byt nežiaduce učinky?Skus pozorovat,kedy sa to prejavuje atd?