Histamínová intolerancia a použite Daosinu

Príspevok v téme: Histamínová intolerancia a použite Daosinu
cheekee

Zdravím... má jednu otázku ohľadne dávkovania tabliet Daosin, ktoré sú určené na HIT. Na obale sa uvádza, že sa má dať 2x denne jedna tableta, pričom jedna obsahuje 10 000 účinných látok degradujúcich histamín. Na iných stránkach som sa dopátrala k produktom zo zahraničia (napr. Maďarsko, USA), pričom jeden z nich obsahoval v jednej tablete až 36 000 tých látok. A nejde mi to do hlavy, lebo ak by som si dala čo len jednu tabletu denne z prípravku zo zahraničia, je to o 16 000 viac toho, čo odporúča Daosin (u nás v SR) ako denné množstvo. A je tam síce napísané \"odporúčané\" dávkovanie, teda je to individuálne, ale pýtam sa preto, lebo chcela by som si dávať aspoň 3x denne tabletku, keďže mi pomáha, a 3x denne sa chcem normálne najesť. Len sa bojím, aby som niečo nevyviedla svojmu tenkému črevu :)
Ďakujem za odpoveď... poprípade osobné skúsenosti s dávkovaním tohto prípravku :)

ivana456

petranska, znova za gastroenterologom.
Povedat, ze syn ma tazkosti stale.

HIT je teraz moderna diagnoza a pripisuje sa jej veru vselico ... Tym nechcem povedat, ze tvoj syn ju nema. Ale ja by som si dala diagnozu overit u ineho specialistu, v inej nemocnici, aj za cenu vlastnych penazi. Daosin je dost drahy, nie?

Doktori su zvyknuti. Je hafo chorob, ktore sa vracaju a treba ich riesit opakovane.
Napr. helicobacter sa zial prenasa tak, ze na teba niekto nadýcha, nakasle .. kludne ho mozes mat zasa a zasa.
Alebo ma tvoj syn uplne iny problem.
Tu to nevyriesis.

petranská

Dobrý deň. Mám pätnásťročného syna. Pred dva a pol rokom mu bol diagnostikovaný helikobakter piroli. Po trojkombinačnej liečbe antibiotikmi sme zvíťazili nd baktériou. Po niekoľkých mesiacov neustálich problémov s trávením ,sýnovi zistili histamínovú intoleranciu. Už vyše roka užíva daosin,ale problémy so zažívaním má stále,aj keď dodržuje diétu.Poradťe mi čo mám robyť. Ďakujem.