Otazka na RNG

Príspevok v téme: Otazka na RNG
majuriska

Zdravim, pan RNG,
chcela by som sa Vas spytat na nazor. Mam autoimunitne ochorenie stitnej zlazy. Lekar mi povedal, ze zapal sa neda zastavit. Citala som Vas nazor na to, ze by mohol pomoct Curcumin, Bromelain, Quercitin a Boswelin. Ked k tomu budem brat Selen a bud jodovu tinkturu (podla Vasej rady) alebo Kelp, nebude to uz prilis?
Citala som, ze cedrovy olej a tekvicovy olej su tiez vyborne na taketo nieco. Nebude to vsak uz prekombinovane?
+ Je nejaka moznost na ozdravenie poskodeneho tkaniva stitnej zlazy? Citala som, ze sa to da spravit magnetoterapiou. Co si o tom myslite?
Dakujem Vam velmi pekne za Vas nazor a pomoc!
Maja

fitMonka

Pan RNG, Uncaria Tometosa - nevhodne brat spolu s probiotikami ? Preco ? Ja uzivam takyto vyzivovy doplnok a tam je vytazok z tejto rastliny zmiesany spolu s 9 probiotikami. -odkaz odstránený-
Alebo pri specialnom patentovanom vytazku z tejto rastliny AC11 je to o niecom inom ?

majuriska

Nooo, ale ja mam taky divny pocit so zlazou - akokeby stiahnute v krku. alebo zas inokedy ako keby tam mam hrcu. V krvi mi nic nenasli, neviem, ci to mam z tej alergie.
takze toto nie je pravdive? "Pokud vezmeme vážně, že vilkakora má imunostimulační účinky, pak tak jako jiná imunostimulancia představuje pro pacienty s RS a jinými autoimunitními chorobami reálné nebezpečí aktivizace choroby. Autoimunitní onemocnění je onemocnění, kde je imunitní systém nadměrně aktivní v rozpoznání a ničení některých struktur vlastního těla. Naproti tomu rakovinné bujení znamená selhání imunitního systému rozpoznat, že se v organizmu děje něco, co má být zlikvidováno "

RNG

Co vselico sa internete popise, tomu nemozes predsa verit vsetkemu. Uncaria tometosa/cats claw/vilcacora sa moze kombinovat prakticky so vsetkym, len ju neber dokopy s probiotikami, ale daj medzi ne pauzu najmenej 3 hodiny.
V poslednom case, ako vysli "lieky" na potlacanie imunity, tak sa snazia vsetky prostriedky na zvysovanie imunity nejak potlacit.
A samozrejme najviac utocia na tie, co su znacne ucinne.

majuriska

Zdravim, tak som sem opat zabludila, idem si objednat dake doplnky vyzivy, ale nechcem to prekombinovat. Okrem autoimunitneho och. stitnej, mam aj alergie na pele a nasla som, ze kvercentin pomaha aj na to. Mozem popri bromelaine a kvercetine brat aj vilca coru (samento)? Lebo nasla som, ze vilca cora sa nema uzivat s imunostimulantami. A uzivam ju uz od oktobra a zeby som nejake ucinky na sebe pozorovala, sa povedat neda. Od marca uzivam bosweliu a kurkumin, to mi, myslim, pomaha aj na ine veci, co je fajn.

RNG

MGA, tak si to ochut! Mas plno dobrych ovocnych a zeleninovych stiav.
Neviem si predstavit zobrat lyzicku toho sucheho jemneho prasku. Staci sa nadychnut a mas to v plucach a dusis sa. Naviac mikrovlakniny potrebuju vyse 50 nasobok vody, takze bez nej mozes mat serednu zapchu.

mga

RNG, prosim Vas, mohla by som uzivat psyllium a lecitin tak, ze priamo zoberiem lyzicku a zapijem vacsim mnozstvom vody? Mne to v roztoku nechuti. Dakujem za odpoved.

RNG

Nuz "autoimunne ochorenie na kozi" mi nic nehovori.
Ale na kozne mozu byt ucinne napr fucoidany, DMSO, enzymaticke cistenie tela a podovne.
Curcuminoidy su vytazky z pakorena kurkuma. Tento sa pouziva ako protizapalovy v Ayurverde uz hodne davno, najmenej 1000 rokov a viac. Dokonca ho mame aj v nase zapadnej potrave ako zlte farbivo v horcici. Samozrejme klinicky ucinne davky nie su trochu korenia Kurkumy ale silny vytazok z nej,curcuminoidy, s pridanym bioperinom, davka 3 x 1500 mg curcuminoidov s 10 mg bioperinu

pemfafjfv

rng...prosim porad ake doplnky uzivat ked mam tiez autoimunne ochorenie prejavujuce sa na kozi..v prvom rade chcem zacat s kolostrom...na zvysenie imunoglobulinov...a bolo by vhodne aj curcuminoidy s bioperinom..co to vlstne je?

RNG

Ako som uz mnohokrat povedal, ja sa drzim lekarov, ktory aj ked nepopieraju, ze rozni ludia maju rozne predispozicie, nehadzu "flintu do zita" s odovodnenim ze sa v tom nic neda urobit ale snazia sa to aspon zmiernit a casto sa im to dari na zlost lekarov, co v tom nevedia nic urobit.
Celkove napr v mojom pripade reumaticka artritida a osteoartridida, co ako starsi clovek mam dost silne a parkrat ma uplne skriplovatela, ze mi aj topanky musela zena zaviazat, sa mi podarilo adresovat potracenim niektorych mikrobov, co podla roznych lekarov k tymto "autoimunnym " prispievaju, ako mykoplazmy roznych druhov, boreliozy, chlamidie pneumoniae , nase vlastne virusy a rozne L-formy.
Urcity cas som to len potlacal roznymi prirodnymi protizapalovymi, ale kedze som to nevedel zastavit, zautocil som, a uspesne, ovela silnejsimi zbranami, ako je oleuropein, samento, coumanda, banderol, tiez serrapeptaza a NAC na odmaskovanie. A symptomy som si drasticky zlepsil, preto v tom pokracujem dalej aby som to kompletmne odstranil, co verim ze sa mi podari po case.

ni-ka

aj ked zastavis zapal resp.ho zmiernis, stale sa ti budu tvorit protilatky ktore budu poskodzovat stitnu zlazu...preto sa to vola autoimunitne ochorenie...
a s tymto ochorenim sa clovek rodi-nie ako hovori rng ze neexistuje...clovek sa narodi uz s genetickou predispoziciou -nesie si v sebe dedicny gen a staci nejaky podnet aby sa ochorenie spustilo...