Moj syn je cudak

Príspevok v téme: Moj syn je cudak
Marty65

Mam 22 rocneho syna, je najstarsi, mam este 3 mladsich od neho. Jeho spravanie je akesi cudne.Prezili sme velmi tazky zivot. Vydala som sa za muza alkoholika. Moji synovia dospeli skor ako ine deti , boli mi oporou, poradou a drzali sme spolu. Manzelovym vycinaniam nebolo konca kraja.Zili sme skoro bez penazi ale vzdy som milovala svoje deti,dala som im vsetko ,co som v sebe mala a hlavne tomu najstarsiemu dostal najviac lasky a pozornosti nielen odo mna ale aj od st rodicov.Manzel na cas prestal pit apracuje v zahranici, zdalo sa nam to najlepsie riesenie, chlapci mi pomahali, su slusni vsetci sme sa tesili, zebude pokoj. Jasom sa tesila,ze zacnem trochu zit.Syn sa vsak otocil o 180 st.nic nechce urobit,lenje arogantny a drzy,pracuje,podnikanechce si ani svoje veci upratat,neobime manepovie laskave slovo,ze on bude mat upratovacku avraj uvidime ako sa bude mat.Stale donho zaparam lebo som zufala a uz 3 tyzdne sa nerozprava,ja som isla zanim tak ma odsotil,dala som mu nato 2 facky,cela som sa triasla uz som to nevydrzala to napatie bez lasky.Ako je to mozne ,zemi ju nevracia????SU moj zivot a nikho na svete nemam,som velmi sklamana a zufala zaroven.Na kazdu otazku ma odpoved a je na to aj hrdy,je studeny ako skala a ja som onk . pacient,myslela som ze budu pozornejsi ako predtym,pmozte co mam robit,dakujem

Marty65

Mas dobry napad Seila uz sme mu to navrhovali aj to kratko fungovalo. Lebo viem, ze on aj tak nedodrzi na com sa dohodneme.

Marty65

Ako to myslis Karolinka s tou Gizkou Onovou? Inac mam ju velmi rada ale neviem konkretne o com a o akej relacii hovoris???

karolinka122

napada mi, zavolat si domov Gizku Onovu, mala taku relaciu, najprv som si myslela, ze to bude blbost, ale bolo to celkom fajn aj ona a bol tam presne tento problem, co mas aj ty..

Sejla

Ešte ma napadlo Marty, keď si v svoj týždeň nesplní povinnosť, nech to urobí niekto iný z vás s tým, že najstarší mu zaplatí za prácu, proste ako upratovačke. Podľa mňa tvoji mladší synovia vezmú taký job:)

Sejla

Marty, a prečo sme ťa rozplakali? To som nechcela. Ešte dodám, že tú upratovaciu rotu sme mali pekne prilepenú na chladničke, takže každý vedel, ktorý týždeň v mesiaci si má spraviť čas na trochu uklidu. Inak aj u nás to fungovalo tak, že tí, čo boli zrovna hrozne vyťažení, tí to trochu viac odflákli, ale zase potom tí, čo zrovna mali veget v práci, čistili aj to, čo nemuseli. Takže nakoniec tam aj tak stále bolo čisto ako v nemocnici..

karolinka122

pozrela som si prve prispevky len, ze sa nemas cudovat, aky je, ze mali tazky zivot..To su prispevky, ktore v podstate vinia teba ako matku, ze za to mozes ty, ze si im taky zivot s alkoholickym otcom zabezpecila...Hoc si sa isla rozdat pre svoje deti urcite. Ale detom - synovi to nedava pravo, aby si to vybijal na tebe a aby sa takto choval, ze za jeho nestastie mozes ty. Nema dost odvahy v 22 rokoch, ak ma problem, nech to vykrici otcovi a zabudne nato, co bolo, lebo cely zivot hadam nemieni prezit s tym, ze mal tazke detstvo a utapat sa v tom. Ma na vyber, ma slobodnu volu, je dospely, nech si zariadi lepsi zivot.. Ini mali mozno 100 x horsie detstvo a dnes su uspesni a stastni ludia a maju zdrave vztahy a rodiny. Uplne ta chapem, lebo aj u nas to bolo podobne, zato matke nic nevycitam, ked chlap nechce odist z bytu, kam pojde zena sama s detmi? Je to zlozite, ale neobvinuj sa, hadam nechces trpiet po zbytok zivota.

Sejla

Marty65, to čo máte 4-poschodovú vilu, že je v nej treba tolko upratovať? Načo by musel on každý týždeň zametať chodbu, keď ste doma štyria? Keď som bývala s viacerými ľuďmi, mali sme to rozdelené tak, že každý týždeň jeden z nás mal na starosti: umyť dlážku, príp. povysávať, umyť kuchyňu, kúpelňu, utrieť prach.. Mne to všetko zabralo tak hodinu a pol (lenže to bol veľký dom) a toľko času som si už za celý týždeň našla. Ale samozrejme, keď si niekto varil, pral, žehlil, všetko si po sebe každý upratal a umyl hneď. A ty, keďže si chorá, máš právo na viac oddychu, keď nebudeš vládať, nech ti v ten deň pomôže ten zo synov, ktorý je najmenej pracovne/školou vyťažený. A keď ten najstarší toľko pracuje a darí sa mu, radšej ho v tom podporuj, je obdivuhodné, že už popri škole chodil brigádovať.

karolinka122

necitala som ine prispevky, len reaagujem, ja by som toho syna asi poslala za otcom a bude pokoj..Ma po 18 a ked sa mieni takto chovat a vybijat si svoju zlost na cloveku, ktoreho ma najviac milovat, nezasluzi si byt takymto clovekom milovany, kym sa nespamata, ked sa mu doma nepaci, nech sa stara sam o seba..