halucinacia v noci alebo namesacnost alebo nieco iné?

Príspevok v téme: halucinacia v noci alebo namesacnost alebo nieco iné?
mkmkmk

dobrý den

za posledný mesiac sa mi 3x stalo že som sa v noci asi tak po 4 hodinovom spanku zobudil co je normalne až nato že mi svietila nocna lampa :)
prostě som otvoril oči a vidím že niečo svieti a vedla postele mám taku lampu no vypol som ju a znova zaspal. už vtedy som rozmislal co to je no neviem ako je to možné či je ta lampa pokazena či som bol namesacny alebo to bola halucinacia alebo mi straší vo veži :)

takže nevie mi niekto poradit co je to zac ? ak sa to bude opakovat tak mi asi nebude všetko jedno ...

sdfg

Ak mas smartfon tak si skus zadovazit aplikaciu ktora monitoruje kamerou scenu a v pripade pohybu alebo zmeny jasu spusti zaznam videa . Pokial sa ti to podary dobre nastavit zistis ako sa ti zapina lampa :) .

Insanius

Ja sa občas v noci zobudím a je to stav medzi tvojím snovým vedomím a plným vedomím... čiže zjednodušene vedomie a podvedomie, no a v tomto stave som videl kadejaké zaujímavé veci.
Napríklad sa na stenách a nábytku vytvorili kyberneticko-robotické rúrky a žiarili - na skrini na červeno, na druhej napr. na zeleno, na stene to bola modrá atď. Bolo to zaujímavé sledovať.
Teraz, keď sa zobudím a som zas v tom štádiu, že ešte napoly spím, tak vidím kadejaké obrysy, väčšinou geometrických tvarov - najčastejšie štvorcov.
Lampou sa netráp, možno je to koniec koncov duch.