Spoločnosť Event - pracovný deň

Príspevok v téme: Spoločnosť Event - pracovný deň
Paula_222222

Ahojte. Neviem ci tato tema je uz tu niekde na webe, ale nenasla som ju. Tak ju teda otvaram.
Chcem začať od apríla pracovať v spoločnosti „EVENT” s Krakova. Kolko sa zaraba v tejto spoločnosti? A ako vyzerá povedzme váš typický deň? Aké najväčšie výzvy a problémy ste museli prekonať zo začiatku? Mali ste šťastie na ľudí, na kolegov, na manažérov ?

embryo

Ahoj, sice som nebol na pohovore vo firme Event, ale v principe prebieha takmer kazdy pohovor priblizne rovnako a pytaju sa rovnake otazy. Urcite si priprav odpovede na otazky ako "Povedzte nam nieco o sebe", "Preco chcete ist pracovat ku nam?", "Vymenujte svoje 3 silne a slabe stranky", "Co viete o nasej firme?", "Aku mate predstavu o plate" a "Preco by sme si mali vybrat prave Vas?".

Tieto otazky som dostal vzdy ;-)

Tilinka

Ahojte. Tiež sa chystám na svoj prvý pohovor. Chcela by som sa spýtať ako to prebiehalo. Alebo na čo sa mám pripraviť.
Ďakujem za odpovede :)

anna.z

aj ja som bola u nich na pohovore. dobre, len to, ze len teraz zacinaju na slovensku, tak nejake veci este nemaju doriesene, ale inak fajn. v komisii boli 3,aj AJ sme si vyskusali, najprv som sa trochu bala po anglicky, ale dobre to dopadlo. a k tomu platu som sa chcela vyjadrit, ponuka, ktora stoji o zamyslenie sa a ktora sa podla mna neodmieta. takze prijala by som pracovat u nich, taky mlady dynamicky tim to bol. moje hodnotenie je pozitivne.

ninus1990

Zdravím, reagujem na začiatok diskusie ohľadom firmy Event. Minulý týždeň som bola na pohovore a bola som spokojná. Cítila som sa dobre, uvoľnene, aj som sa pobavila na ich slovenčine :)Práca konzultantky ma zaujala a hlavne to platové ohodnotenie... nečakala som, že ako takmer čerstvá absolventka by som mohla mať taký plat...Z mojej strany úplná spokojnosť, tak snáď aj z ich to bude dobré... :)