Liečba kožného ochorenia na tvári

Príspevok v téme: Liečba kožného ochorenia na tvári
Vačkovec

Dobrý deň,

mám už asi 3-4 roky problem s červenými fľakmi na tvári. Bol som 3x za tým a prvýkrat mi to určili ako seboreu, potom psoriazu a potom zase ako seboreu a ako si viete predstaviť, tak ma napumpovali mastičkami, ktore som vydržal brať 2x.

Maste mi nepomahali ale poslali ma na gastro, za zubarom a na krcne a nič mi nenašli, čo by to mohlo spôsobovať.

Vydal som ale na vlastnú cestu a prehľadal som viacero tém na tejto stránke ale aj iné stránky a úsudil som, že to bude asi naozaj seborea. Mam to na obočí, v kútikoch nosa, za ušami a vo vlasoch. Nikde inde sa mi to nevyskutuje.

Vyskušal som veľa vecí, ktoré tu boli spomenuté a tak ma napadlo, či niekto nebude mať nahodou nové nápady alebo metody.

Dakujem za vaš čas :)

Vačkovec

Mastičky som myslel, ze som ich skusal cez 2 obdobia mne to zmizlo ale vratilo sa to o tyzden a objavilo sa to pod nosom.

Taktiež dermatologicka mi odporucila, ze ak to mam takto tak mam vyskusat novu mast a skoncil som s 4 nevyuzitymi mastami, ktore som vratil.

A skusal som podla rad dermatologicky prejst na vegansku stravu na 1 rok pretoze to ma priaznive ucinky. Potom som sa snazil casto kupat v morskej soli ale v zimnej vode pretoze po teplej alebo horucej vode sa mi to zhorsi aj na 2 tyzdne. Vyskusal som aj pobyt pri mori na dlhsi cas ale iba mi to mierne pomohlo a pri navrate na Slovensko sa to zase vratilo do normalu. Jednym casom mi pomahala vodicka na dezifenkciu od dermatologicky a tu som pouzival dlhsi cas ale teraz uz vobec tak nezabera a uz vobec nie na vlasovu pokozku. Skusal som probiotika. Prestal som aj jest aj všetko vyprazane, pikantne a nepijem ani nefajcim. Nakoniec som aj obmedzil vo veľkom sladkosti a to mi tiez nijak velmi nepomohlo. Teraz ako prisla jar tak som skusal aj žihlavove zabaly, kupele v nej a trosku to upokojilo ale cervene to mam stale. Tot asi vse

kabel

mne sa ohromne paci tvrdenie, ze masticky nezabrali, ked si si ich natrel "az" dvakrat :-DDDDD
typicky sibnuty pacient

Ivka 1

Vačkovec a čo všetko si už skúšali? Napíšte viac, možno Vám budem vedieť poradiť. Každé kožné ochorenie je záležitosť trávenia a psychiky .