Koloidné striebro

RNG

Ja nie som lekar, ale kedze sa s doplnkami zaoberam uz vyse 20 rokov, urcity cas aj profesionalne,dnes uz nie, tak mozno viem pomoct aj dcerke. Najdes ma tu, tiez cez internet google pod mojim nickom a zadanymi roznymi zdravotnymi problemami na roznych inych strankach.

RNG

FKP, to je jedno. Kvalita koloidneho stiebra nezavisi od celkovej vahy striebra v roztoku(ppm=miligramy na liter) ale od jeho celkovej plochy, tj cim jemnejsie, tym ucinnejsie. Ciastocky nad 3 nanometre nemozu prestupovat do krvi, takze ich ucinok je len v ramci hrdla, zaludka a criev. Ale ani v crevach ucinnost uz nie je valna, kedze najucinnejsia cast , iony sa za par sekund v zaludku zmenia na zluceniny

fkp

Pre RNG : Prosim Vas, ktore KS na vnutorne uzivanie je vhodnejsie 10 ppm, alebo 20 ppm ? Ma byt aj rozdielne davkovanie ? Dakujem za odpoved.

koloid33

RNG.. veeeľmi pekne Ti dakujem za rady. Tak už teraz užívam probiotika hodinu po užití koloidného striebra

RNG

Inas kedze je koloidne stribro antimikrobialne, nepouzival by som ho v tom istom case, alo propbiotika ale dal medzi ne pauzu aspon hodinu.
A probiotika su ucinne viditelne, az ked sa rozmnozia a osadia creva. A na to ich treba zivit, aby sa s tych niekolko desiatok miligramov v kapsuli rozmnozili az na 1 kg, tj mnohotisickrat a to je mozne dosiahnut len tak, ked ich krmis zmesou probiotik, 15 az 20 gramov s litrom vody denne.

RNG

Neobmedzene dlho, pokial je davka striebra v nom pod 2 mg denne. Tolko je totiz telo schopne vylucit bez problemov, viac sa noze v tele zbierat.
Argyria, tj zafarbenie koze vylucenym striebrom zacina az od vyssich davok, napr za kratky cas naakumulovanym 1/2 gramom striebra.
Zapaly pluc su z roznych dovodov, od roznych bakterii, cez mykoplazmy, l-formy, biofilmy az po virusy. A atb su ucinne len na bakterie, aj to nie vsetky.

koloid33

Nevie niekto poradiť ako ho užívať a či ma vedlajšie učinky ja ho užívam s probiotikami asi 2 týždne 3x po 10 ml denne. Asi mesiac a pol som liečila zapal pluc s antibiotikami ale teploty sa po týždni vratili a to striebro zabera, len neviem ako dlho s amož e užívať