Príčina mojich problémov

Príspevok v téme: Príčina mojich problémov
Jojojojo

Zdravím, už asi mesiac ma trápia nasledovné problémy...
začalo to depresiou a stratou záujmu o nejakú činnosť, začal som byť paranoidný a namýšlať si že ma stále niekto ohovára alebo že ma nikto nemá rád, začali mi stavy depersonalizacie a derealizacie (toto som mal asi tak pred dvoma rokmi ked som si aj polezal tri dni v nemocnici dali mi nejaké Béčka a pustili ma domov ...odvtedy sa mi to ukázalo minimálne iba pri nejakom psychickom napäťí... dalej ma začala bolievať hlava iba jednostranne vačšinou večer taká bodavá bolesť cez den sa moc neobjaví..snou občas aj návaly tepla, tažko sa konecntrujem, občas zabudnem čo som chcel spravit ale to má asi súvis s tým že stále som myšlienkami inde, a celý deň mám v hlave iba to čo mi je či nemám náhodou nejaký nádor na mozgu alebo podobne... myslíte že to súvisí so zvýšeným stresom v práci a velkym psychickym vypätím ? alebo to môže byť niečo vážnejšie ...Dakujem za odpovede

karolinka122

vsetky prejavy typicke pre uzkost a depresiu, ziadny nador to nie je. Najdi si nejaku cinnost, aby si sa nesledoval, aj ked to je niekedy tazke, lebo tym sa to len zhorsuje.. Namyslaj si, klam sam seba, ze je vsetko v poriadku, tak ako ma byt, opakuj si to dokola, zavri oci a mysli len nato, na hlboke dychanie, na prijemne zazitkya tak to rob vzdy pri tych blbych myslienkach.

jjjjjj

Určite nejakú záľubu si nájdi ..je dobrí aj šport ..napr. si choď zabehať a tak :) tráv čas z priateľmi ..a skus navštíviť psychológa..nieje to nič zlé ja som mala tiež podobné problémy a veľmi mi to pomohlo ..naučí ťa zvládať stresové situácie a uprimne nemyslim si že maš nador na mozgu alebo take niečo ..len sa tým priliš zaoberáš ;)

Klauduliak

Podla mna sa vela na to sustredujes ,tym padom prichadzas o to co ti zivot ponuka.Skus si hovorit- SUSTRED SA (na danu cinnost) ..
Mal by si si najst nejaky konicek ,mozno by si na to nemyslel..ci?