Zlyhala som

Príspevok v téme: Zlyhala som
bey

Ahojte, nebola som tučná, ani som nemala kilá na viac, len som začala aktívne a zdravo žiť a dosiahla som naozaj super pevnú postavu. Pred dvomi týždňami som začala mať problémy v škole, stres, zdravotné problémy. Nemala som kedy cvičiť a o strave ani nehovoriac, zjedla som čo som mohla. Sklamala som samú seba, teraz je na mne vidno, že som pribrala, som z toho hrozne nešťastná a sklamaná a navyše sa nič nevyriešilo, naopak, stále sa toho na mňa kopí čím ďalej, tým viac. . Bojím sa, že to už nezvládnem napraviť.

redka

Ale vsak este neumieras ci? Kym zijes, vzdy mozes vsetko zmenit. Mas len slabu chvilku. Daj si facku a zajtra bude vsetko ok. Na postave tvoj zivot nestoji, ci ano?

Klauduliak

Ahoj, v zivote su chvile ked niektore veci nezvladame a zlyhame,ale nemusis zlyhavat dalej, postav sa proti tomu,kazdy den mas prilezitost to zmenit,nemusis hned zacat cvicit ked nemas cas, obmedz sa v jedle, napr rano pecivo doobeda ovocie na obed polovicny obed poobede jogurt a na veceru salat alebo prazenicu a take.Nevzdavaj sa! Pamataj,ze kazdy kazducky den mas prilezitost to zmenit nalad sa optimisticky hned rano. A k tomu cviceniu skus aspon viac prechadzat alebo napr. ked si v skole chod po schodoch vela a tak. Nevzdavaj sa,mas na to dokazat viac :-)