Neviem schudnúť

Príspevok v téme: Neviem schudnúť
Blasphemy

Mám 17 rokov,166cm a 59kg. Niesom tučná,ani chudá,avšak necítim sa dobre vo svojej koži. Každý deň postávam pred zrkadlom,obzerám si brucho a cítim sa hrozne. Niekedy si hovorím,že by som chcela byť anorektičkou...viem je to hrozné,ale cítim sa zle keď sa na seba pozerám. Už asi 2 roky sa pokúšam schudnúť. Skúšala som nejesť chlieb-to mi vydržalo pol roka,ale nevidela som žiaden výsledok. Skúšala som všeliaké cviky minulé leto,ale podarilo sa mi zhodiť maximálne 1-1,5 kila. Pred 2 týždňami som začala pravidelne 3-4x za týždeň behať(cca 20 min),nejem čipsy,pokúšam sa jesť čo najmenej sladkého,čo najmenej mastného a čo najmenej chleba,ale nevidím výsledok. Čo mám spraviť? Vážne potrebujem pomoc,mám strašne nízke sebavedomie kvôli tomuto. Ak máte nejaké skúsenosti,tipy,rady,budem vďačná!

Blasphemy

13dnovadieta som si istá,že tá diéta je účinná,rada by som ju vyskúšala,ale bohužiaľ kvôli školským povinnostiam by som ju nevedela správne dodržať. V škole som až do 15.00-16.00 takmer každý deň :/ a mlieko so sebou neviem všade vláčiť :) Cez letné prázdniny ju však vyskúšam,ďakujem každopádne za tip!

Blasphemy

DoraTonks ďakujem za odpoveď!! :) Ten obrázok presne vystihuje ako vyzerám (okrem lýtok-tie mám strašne svalnaté a s tým sa žiaľ nedá nič spraviť :/ ) a ako by som chcela vyzerať...Nevieš mi poradiť ako často by som mala cvičiť a čo konkrétne? Strašne nerada športujem sama (okrem behu),mám radšej loptové/kolektívne hry,ale asi by som sa premohla,ak to naozaj pomáha...ďakujem ešte raz! :)

DoraTonks

Mám 19, 165cm a váha 59 je moja vysnívaná méta tohto leta. Myslím si teda, že keď vravíš, že nie si chudá ani tučná, asi máš jednoducho viac podkožného tuku ako chceš. Nemôžeš schudnúť, lebo tvoja váha je v poriadku, telo nechce vydať tuk, ktorý potrebuje. Mohla by si schudnúť, keby si dodržiavala prísnu diétu - nijaké cukry, nijaká biela múka, nijaký škrob a málo tukov, veľa bielkovín a zeleniny, jesť malé porcie každé dve hodiny a cvičiť šesťkrát do týždňa. Na tvojom mieste by som však urobila niečo iné - skús sa dostať do formy. To znamená jedz veľa bielkovín a posilňuj. Všetok tuk, čo máš, sa premení na svaly a svalov bude opticky menej, čo znamená, že zoštíhlieš. Budeš silná, plná energie a budeš dobre vyzerať. Hovorím o niečom takomto: 24.media.tumblr.com
A hlavne sa snaž mať rada, pretože nikde nie je napísané, že keď budeš mať aj postavu snov, tak sa tvoj postoj k sebe samej zmení. Vždy si nájdeš niečo, čo budeš nenávidieť. Ver mi, hovorím z vlastnej skúsenosti. Snaž sa ľúbiť :)

13dnovadieta

Ahoj kocka, nechces s nami vyskusat 13 dnovu mliecnu dietu? Ja som pri nej schudla 8 kg pred niekolkymi rokmi a udrzala som si to...
Hladam viac dievcat, aby som to mohla zdokumentovat na blogu:
chudneme.weebly.com