Paleo a iné ...

Príspevok v téme: Paleo a iné ...
marry_mm

Chcem sa spýtať :) má niekto z vás skúsenosti s PALEOM ? Lebo rozmýšľam , že sa na to dám . Je to najmä kôli chudnutiu , kedže mám 14 rokov a 68 kg ale aj životný štýl . Celkovo je mi paleo sympatické , pretože si tam môžete dopriať mäso , klobásku , oškvarky atď. Len potrebujem vedieť , či je to vôbec efektívne ... Za odpovede ďakujem :)

marry_mm

Ani ja by som sa nedivila , keby som také veci jedla . Ale ja sa takto nestravujem :) ! Tá diéta je o tom ... Prijímaš málo sacharidov , ale naopak veľa bielkovín a zdravých tukov . A tie koláčiky , čo robí moja mama - netvrdila som , že si ich vždy dám . Sladkosti nejedávam a takisto ani klobásku a oškvarky , aby v tom bolo jasno ;)

marry_mm

Ja mám tie isté problémy :D moja mama takisto stále niečo vypeká , večer celá rodina pri koláčikoch a ja sa musím "držať na uzde" , aby som si nedala :D takže skúsim sa na tú stravu mrknúť . každopádne ďakujem za tvoju radu :)

nikasmille

Ale v 14 rokoch nemusis drasticky chudnut lebo telo sa este upravuje...uplne bude stacit ak pridas di jedalnicka ovocicko a zeleninu(a vela listovej!!) a obmedzis rafinovany cukor a bielu muku...skus miesto toho spaldovu :)

nikasmille

Na schudnutie si skus radsej precitat o alkalickej strave...ja osobne s tym mam dobre skusenosti..po 2 tyzdnoch bolo vidiet nejake to kilo dole len ja som s tym nevydrzala(kedze mama stale nosila domo kolace,sladkosti a tak :P) a hlavne pi vela cistej vody a maj pohyb:) uz to je otrepane ale je to tak..mne sa bez pohybu nedari chudnut tak efektivne :)