kedy baby zaziju orgazmus?

Príspevok v téme: kedy baby zaziju orgazmus?
chalanisko 11

nazdar baby, mal by som taku otazocku, asi je to individualne a zalezi to na situacii...a inych veciach.. ale zaujimalo by ma ,ze kedy alebo ako dlho babam trva,kym sa spravia... a ako vidim na babe ,ze uz sa spravila... som este dost neskuseny v tejto oblasti,ale teraz uz mam babu a je dost mozne,ze nieco bude a CHCEM aby sa spravila hlavne ona... o to mi ide... dakujem za odpovede

trubka

ja sa nemozem spravit ked je partnerka hore.proste ma to moc nevzrusuje ;) ale ked som dole tak velmi moc nevydrzim som zaciatocnik :)

nakjjdd

ee, ked ti spravi fajku tak urcite nevydrzis dlhsie, jedine ze budete v polohe ktora teba velmi nevzrusuje...lebo inac uz budes taky rozjetyyyy, ze konec;)

chalanisko 11

urcite pred tym budu aj bozky...atd... a vsetko co k tomu patrii... dufam,ze bude aj oral... som sa s nou o tom bavil... povedala mi na to, ze riesim uplne sprostosti... ze nezalezi na tom...ale mne zalezi hlavne na nej, o mna nejde... a keby mi spravila "fajku" pred tym sexom, vydrzal by som dlhsie, ze???

zajik

píše sa tu o tom aj inde....nechoď hneď na to, pomaznaj sa s ňou,urob jej to ústami,možno dosiahne orgazmus takto a spoznáš to určite :-)) až potom vojdi do nej a ak sa spravíš skor (čo je pravdepodobné),žiadny trapas to nebude...

karcoolka

noo tak ja napr. pri orgazme, ked to uz prichadza tak sa mi strasne zsychli dych a po orgazme sa mi vrati do normalu a vacsinou sa takym sposobom pozriem na svojho chlapca ;)