Verím na niečo medzi nebom a zemou, ale toto si neviem vysvetliť

Príspevok v téme: Verím na niečo medzi nebom a zemou, ale toto si neviem vysvetliť
nenita

Neviem, či sa s tým už niekto stretol, ale mne sa to stáva dosť často, stalo sa mi to aj teraz, keď som sa sprchovala a preto ma napadlo napísať sem ...

Proste sa mi občas deje, že napr. keď sa sprchujem a dlhšie sa zapozerám na nejaký bod, na nejaký predmet, pohne sa ... a naozaj sa mi to nezdá, napr. dnes som sa zamyslela a zapozerala sa na fén.. keď zrazu sa jeho šnúra pohla, akoby sa jej niekto dotkol ... minule som sa zapozerala na papuče, tiež sa jedna akoby stlačila, ako keby na ňu niekto stúpol.. predtým to boli gumičky......a všímam si to len keď sa sprchujem, lebo za iných okolností stále niečo robím, niekde som, nemám čas ani "zamyslieť sa" vietor ani prievan to nie je, ani nie som nijak narušená, verím na veci medzi nebom a zemou ale zaujíma ma, či ste zažili niečo také, či podobné ... ????

nenita

prezyvka55 viem, ale kedze sa zapojili aj ini a zvrtlo sa to uz trosku inam, preto ta moja reakcia, ze mi slo len o logicke vysv. cim som narazala prave na to, ktore mi dal wreck ;) vsetko je o-ka, dufam ze sa chapeme ;)

nenita

:D :D ľudia, ved ja som ani nenarazala na to, ze si myslim ze mam nejaku schopnost, alebo co, skor som dufala v nejake logicke vysvetlenie, ktore si ja neviem vysvetlit, lebo inak som dost strachopud, ak by to malo byt nieco ... " paranormalne " ... ako som aj spominala, ze davnejsie sa mi stali nejake veci kvoli ktorym verim na nieco medzi nebom a zemou a to ze v to verim je moja osobna vec a respektujem ludi ktori v to neveria :) len opakujem, som dufala, ze tu mi na to niekto najde logicke vysvetlenie a ja budem zas o nieco mudrejšia haha :D :) pekny večer peace :)

anjelik *

Ovečka, že si ty nikdy nenecháš aspoň minimálny priestor pre aspoň náznak paranormality. Hneď by si mal veselší a zábavnejší život. :o) Ja pripúšťam, že takú schopnosť môže mať, tak som ju len upozornila, nech sa to snaží využiť vo svoj prospech. Úprimne, ohýbať lyžičky by jej mohlo pomôcť si zarobiť a ľahko, ale inak je to dosť zbytočná schopnosť z pohľadu nejakého toho vývoja. :o)

0vecka

2 anjelik je to hlupost pise ze pohla snurou od fenu papuce sa stlacili saq to su dost velke sily aspon 1N (teda +- tiaz 100g) ak by toto vedela tak by fakt nebol problem to zmerat a moze ist za Jamesom Randym vyhrat milion dolarov :)

samozrejme ze ked to budeme chciet zmerat v kontrolovanom prostredi tak zrazu to fungovat nebude... v nekontrolovanom prostredi napr ta sprcha je to nieco podobne ako sa postavit na luku vyvesit vlajku a kazdy jej pohyb vydavat za svoju telekinezu...

Prezyvka55

Presne tak ako pise wreck. A este kolko roznych veci ovplyvnuje tvoje vnimanie by si sa cudovala ake rozne stavy mozes zazit a dokonca aj bez toho aby si nieco pozila ;).
A pouzivaj rozum, ziadne paranormal aktivity neexistuju.

anjelik *

Nenita, ak ti to prekáža, tak sa musíš naučiť to kontrolovať. Sama tvrdíš, že sa to stáva vtedy, keď sa prestaneš koncentrovať sama na seba a rozptýliš svoje vedomie, svoju pozornosť do priestoru. Na moment tým strácaš sebavnem v hlave a oživíš sa mimo seba, v priestore a začneš *hýbať* predmetmi. Našťastie disponuješ iba mizivou, skoro nulovou silou a tak sa maximálne tak *stlačí* papučka. Je to o sile predstavivosti, tak ju využívaj lepšie a nie na hýbanie šnúrou od fénu. Ak sa ti to stane najbližšie, tak sa pokús zostať mimo tej udalosti. Iba ju pozoruj..predpokladám, že v tom momente sa to stratí, pretože opäť ty ovládneš svoj mozog a sústredíš sa na to, na čo ty chceš. :o)

nenita

No tak to je pecka ;D ... nie ako fakt, ja na take veci verim, ale nechcem ich zazivat, aj ked v minulosti som uz co to s tym zazila, tak som asi az kludnejsia ked je tu realna sanca ze to je tak ako hovorite, wreck & biokolac ... hahaha, ze aktyx, nejaky paranormal activity skor :DDD tak dik no zas som o niečo mudrejšia :P

a xxy, no snažim sa striedat si vodu, teplu so studensou ... :DD

biokolac

pravdepodobne to suvisi so zmenou vnimania ktora je nejak zapricinena zmenou teploty tela v tej sprche alebo nieco podobne... ale tak nabuduce zober kameru a natoc nejake akty-x;)