Môžem byť tehotná?

blé

Ak by si mala plodné dni a jedna jeho spermia by si našla cestu k tvojmu vajíčku (čo by si pravdaže nemohla vedieť), zobraním tabletky po by si svojmu počatému dieťatku spôsobila potrat.
Ak nemáš plodné dni, zbytočne brať tabletku.
V oboch prípadoch doporučujem nebrať.

Aj antikoncepcia môže spôsobiť potrat v skorom štádiu a preto je morálne neprípustná.
Radšej ži s chlapcom čistý predmanželstký život a milovanie si nechajte až po svadbe na dobu, keď budete na dieťatko pripravení.

michaelaaaa

Je to také diskutabilné. Na inom fóre kde radi nejaká gynekologička som zas čítala že by som mala byť chránená už. Pretože sa tam pýtala aj jedna slečna, ktorá si dala HA 3 deň po menštruácii. Takže neviem teraz ale V každom prípade zájdem pre tabletku PO. Ďakujem :)

odpovedam

ale ved to je nezmysel, vzdy sa mu HAK zacat uzivat pocas menzesu. Ak chces byt chranena od prveho dna, tak v prvy den menzesu. To co mas za lekara? Ved to je na zalobu. chod si zohnat tabletku po. necakaj.

michaelaaaa

Asi preto lebo mi to kázal lekár. A povedal, že V kľude ju mám začať brať. Myslela som, že som už chránená :/

odpovedam

ach, dievca. jednoznacne chod po tabletku po. To, ze sa ma antikoncepcia zacat brat pocas menzesu nie je len tak do vetra. Je to preto, aby sa ti zablokovala ovulacia. tyzden aj par dni po ukonceni menzesu si mala akurat plodne dni, spermie v zene dokazu par dni takisto rpezit. cize je sanca, ze si otehotnela, ovulaciu si zablokovanu nemala. Preco si nerespektovala sposob uzivania?