Zavidim

Príspevok v téme: Zavidim
sarita

Je to tak aj u vas? myslim ohladne vztahov, som po rozchode (dlhsi cas) je maj vsade su zamilovane stastne pariky a ja im zavidim :-( nie v zlom ze im nedoprajem, ale tak, ze aj ja chcem niekoho kto by ma lubil s kym by som bola stastna ..no na druhej strane sa citim taka prazdna a stratena sama v svojom zivote,ze neviem ci dokazem niekoho lubit...co mi poradite?

karolinka122

jaj, sak niekedy najdes opat svoju lasku a po dlhom case, ked uz si pojdete na nervy co je normalne vo vztahoch, hlavne ked spolu byvate uz dlho si povies, boooze, ako mi bolo dobre samej:D

Loba

sarita - bud rada, ze nikoho nemas, este nenadisiel tvoj cas. Podla toho co pises, ked sa citis stratena a prazdna. Vies ako sa hovori, co vyzarujes, to pritahujes. A sama vravis, ze nie si pripravena.

Podla mna, nesustred sa tak na to, co nemas, ale uzivaj si to, co mas. Tes sa, ze je jar, nehladaj chyby. Naplni to to radostou a uvidis.. Nie nadarmo sa hovori, ze laska pride vtedy, ked ju najmenej cakas. Vtedy, ked budes pripravena a nebudes ju potrebovat a chciet.

To, co mnohi nazyvaju "laskou", a hladaju kdesi a v niekom, nie je laska, ale zavislost. Cakaju ze to "nieco" ich urobi stastnymi. Potom sa tu vyplakavaju a hovoria aka je laska bolestiva a ine nezmysly.
Uzivaj si zivot, lasku mas v sebe, len sa lepsie pozri :)

havantinyiev

Niesi jedina...! Tazky, pohlad a pocit na taketo pariky to je pravda. Ale obcas je to divadlo, :) ale "trpim" obcas s tebou :) zivot je aj preto zvlastny/krasny. Aspon si ten pocit viac budeme vazit, ak pride...

Sejla

Nie, také pocity nepoznám.. Veď sú to cudzí ľudia, nič o nich neviem. A tie páriky, čo poznám, síce chodia za ručičky po vonku, ale majú také vzťahové problémy, že niet čo závidieť.