Úzkosť, depresia ale neviem z čoho

Príspevok v téme: Úzkosť, depresia ale neviem z čoho
čččo.o

Už skôr som mala stavy úzkosti ale vždy to bolo niečim spôsobené že ma niečo vnútorne trápilo...no teraz ked sa všetky problémy konečne vyriešili a mala som pocit že som šťastná prišli zrazu hrozné stavy uzkosti a depresie...chodila som už aj ku psychologičke a idem zase bojovať len potrebujem podporu a vedieť aj vaše skusenosti ..ja sa nikdy nevzdávam aj ked som na dne ...len mam pocit že ja stále potrebujem niečo riešiť že už ked som zrazu nemala čo riešiť tak prišla uzkosť atd. ...dosť nelogické podla mna a zvláštne :/

ahoJ?

Uzkost a depresia su prirodzene rekacie organizmu na nespracovane emocie. Na tom nie je co prekonavat, ono ta to dokonca chrani a lieci, hoci to nie je moc prijemne. Podaktori ludia vsak radsej siahnu po liecikoch na hlavku, ktore tie emocie NAOKO spracuju za nich, ale len kratkokodobo a ked s tym raz zacnu, budu este vo vacsich srackach, nez ked s tym zacali.

prosiiiimm

Ahoj, ja mam tiez take stavy chapem ta, vyskusaj si precitat firstclass.cz mne ta stranka VELMI pomaha, taka motivacna je.

čččo.o

neviemfr...dakujem :) ...a ahoJ? ...hej ved ja viem že to nieje dobré snažim sa prekonavať ..vždy som mala taku povahu že som hned stresovala priliš som všetko riešila až som sa dostala do takeho stavu ..učim sa neriešiť buducnosť a myslieť pozitívne ale nieje to nič lachké ...no verím si že to zase dokažem a prekonam uzkosť a depresiu

ahoJ?

To, ze potrebujes furt nieco riesit zrejme prameni z takej iluzie, ze ta to udrziava pri zivote, pricom ono ta to paradoxne zial "zabija". Myslenie je prijemne a aj samotne nachadzanie riesenia, co si budeme navravat:) vsakze, ale ked sa prepremyslas, tak sa dovypremyslas do riadnej depky. Uzavrtea vo svojej aktivnej mysli totiz zacnes brat vsetko prilis vazne a stracas potrebny odstup - nahlad.