Neberte psychofarmaceutiká

Príspevok v téme: Neberte psychofarmaceutiká
Nikto123

ľudia neberte psychofarmaceutiká,nikdy vás to nevylieči je to len biznis...opýtajte sa svojho psychiatra podľa čoho vám určil diagnózu ktorú máte nech vám dokáže že ju máte ...neberte to tie lieky neliečia ale len zabíjajú...zabije vás to ,rozmýšľajte a hľadajte si informácie o pôsobení pschychofarmaceutik a ich vedlajsich ucinkoch ktoré vám ostanú aj po vysadení liekov...bol som uživateľ preto vám to tu píšem a som rád že som prestal brať ten bordel a vravím vám jediný kto vám pomôže vyliečiť sa z psch problémov ste vy sami ,zmente myslenie a vysadte ten bordel...

excentrik

abc111 - bezne su aj temy o vesteni, exorcizme, duchoch, zjaveniach Jeziska a podobne, zabudol som zazracne bylinky a ludovych "liecitelov"

abc111

Zaujímavé je to, že keď si tu založím nevinnú tému, tak je po hodine zrušená, lebo som niečo porušil (neporušil som nič). Hlavne, že témy, čo môže zabiť šesťdesiatkilovú ženu a neberte lieky tu zostávajú??? To podľa akých kritérií sú posudzované témy?
Čo bolo zlé na téme o francúzskom jazyku?:-) Tu musia riešiť ľudia len depresie a samovraždy? Dajte si pozor, je to aj o riziku podnikania. Ak vás niekto udá a dokáže vám vinu, tak to budete môcť celé zabaliť.
Už ľudia poradili tej 60-kilovej žienke ako sa má zabiť???????
Ako chcete, v podstate mi to môže byť jedno...

excentrik

Scarleta - prestan trepat bludy prosim ta, antidepresiva SSRI zvysuju hladinu serotoninu, cim priamo riesia jeho nedostatok. Mylis si to s benzodiazepinmi, ktore "len" utlmuju. Depresia moze mat aj dedicny povod, nemusi byt ziskana.

Netrepte tu blaboly o tom, ake su antidepresiva nebezpecne a ze nepomahaju.

Ani cukrovka sa neda vyliecit, ale da sa dlhodobo liecit, v zmysle "udrziavat" , skleroza multiplex sa tiez neda vyliecit, ale da sa ucinne tlmit, AIDS to iste. Milion inych chorob sa neda vyliecit, ale vdaka liekom mozu ludia s tym zit.

Prestante tu teda sirit tie poplasne spravy, klamstva a konspiracne teorie o antidepresivach. Pripadate mi ako svatuskari, co strasia ludi bozim trestom , aby si ich ziskali na vlastnu stranu.

alventa75

Ja som bola predtým tiež toho názoru, že ak lieky niekomu pomôžu zlepšiť kvalitu života, treba ich užívať. Ja som ich začala užívať asi pred 4 rokmi kvôli zhoršujúcej sa depresii a musím uznať, že v začiatkoch mi lieky fakt pomohli. Neskôr som mávala striedavo lepšie aj horšie obdobia, aj preto som sa rozhodla, že už nebudem pchať do seba tú chémiu a postupne lieky vysadím. Vedľajšie účinky po ich vysadení boli v mojom prípade doslova katastrofické a to napriek tomu, že som ich vysadzovala veľmi pomaly, viac ako 5 mesiacov!!!

Peklo začalo asi na tretí deň po užití poslednej tabletky. Začala som mať závraty, bolo mi na odpadnutie zakaždým, keď som vstala zo stoličky. Mávala som hrozné sny, vyslovene nočné mory. Boli to veľmi živé sny a niekedy som nedokázala rozoznať, či som hore, alebo či práve snívam. Bolo to fakt hrozné, bola som už úplne vyčerpaná a zúfalá. Najhorší vedľajší účinok bol však v mojom prípade tzv. elektrošok v mozgu. Chvíľkami som normálne cítila otrasy v mozgu, také bubnovanie, neviem ten pocit ani opísať, pochopí to asi iba ten, kto podobným niečím prešiel.

Všetky vedľajšie účinky síce postupne vymizli, ale pre mňa bolo obdobie po vysadení liekov oveľa ťažšie a horšie, ako stav, v akom som prvýkrát navštívila svoju psychiatričku. Viem, že niektoré ťažké diagnózy nie je možné zvládnuť bez liekov, ale po tejto svojej skúsenosti by som sa už ja svoju depresiu určite snažila riešiť iným spôsobom ako antidrepresívami.

Prezyvka55

Scarleta jednak kvoli tomu ze informacne kanaly boli znacne obmadzene nebol net, relacie v tv, clanky v novinach a za komacov sa tieto veci uz vobec neprezentovali.

Za dalsie, ludia nepripisovali lenivost, apatiu, hyperaktivitu a pod.
Teda schizofrenik bol chory, hyperaktivne alebo lenive dieta nie.

Celkovo ludia mali menej casu na depresie, teraz je doba ked malo kto nieco robi.

Lieky su samozrejme na to aby utlmovali priznaky a clovek sa mohol zaradit opat do zivota, niektore menia chemicke procesy, vacsina ich utlmuje. Ak sa clovek nevie sam vysporiadat so sebou, je to jeho jedina moznost. A len zranie tabletiek ta samozrejme problemu nezbavi. To len ludia su lenivy a myslia si ze 1 tabletka im dokaze vyliecit problem. S ludskou lenivostou sa stretavas bezne a ani tato oblast nie je vynimkou. Otazkou vsak je ze nakolko je prave ta nechut ovplyvnena napr depresiou. Preto to samozrejme tlmiace ucinky musi mat aby ta nechut a blbe pocity boli potlacene a slaby jedinec si mohol vytvorit nieco lepsie.

Scarleta

Psychicke lieky neriešia pričinu a preto nepomahaju. Tlmia iba priznaky, ktore sa pod liekmi len zhoršuju, ale ti to nevidiš, lebo ti daju dalšie lieky, aby utlmili dalšie priznaky,ktore sa im snaži telo signalizovat. Až jedneho dňa zomrieš a konštatuju smrt. Doba sa zmenila, zrychlila a nastup chorôb je čoraz skôr.Volakedy som ani nepočula,že neaky psychiater eexistuje. Hm, je to smutne, ale robime si to my sami. Všade ta nahaňaju, preťažuju, veľa chcu už od deti a potom sa čuduju, že jeden ma tyky a druhy fetuje a kradne, trety je na psychuatrii. Stale je to o tom istom, nezvladnie situacie.

pajtaska

Nikto niekedy musis cakat aj 5rokov ci viac ucinnej liexby aby sa ti zlepsil stav.Niekde ro dva su mali.NESUHLASIM s tvojim nazorom.Mozno niekde treba vyskusat sruhy liek alebo druheho psychatra aby liecba bola ucinna.Musis pockat.Taky blud povedat ked ti ochorie narusi chemua mizgu zmenit myslenie!!!!!!Tym sa nevyliecis Psychiatricka medikamentozna luecba je casto jednna ucinna liecba ale treba cakat niekde aj 5ci viac rokov tak ako ja aby si sa z toho dostal.Pre mnohych pacientov je zachranou zivota.Zmenit myslenie zdravy zivotny stul pozitivny postoj je obrovske plus a pomoze ale bez liecny na psuchiatrii u mnohych pacientov je neucinne.Zadnem ked v 21.st.ked veda uz nieco vie take hlupe nazory sa propaguju.Ak by som ja nedostavala 5ty rok liecbu uz by som davno siahla na svoj zivot a liecba na psychiatroi ma zachranila.Belmi dlho to trva a ten cas mozes vyplnit aj frobnymi prijemny mi nezmyslami.Je to velmi tazke obdobie.Narusrnu chemiu mizgu kt ti obmedzi zivot na 30%je casto psychiatri jedinnym spravnym riesenim. Neviem kolko rokov da liecis aj una prve roky zneistovali ale liecba je velmi pomala a dlhodoba za par mesiaco sa cez lieky nedostane do mozgu to co potrebuje.Adi si zifaly znechuteny to som bola aj ja ale musis vydrzat a byt trpezlivy a zatial niecim vyplnit cad aj ked je to nesmierne tazke.Viem aky je to stav na samovrazdu.VYDRZ a VER.Ka som 7rok chora a 5rok liecena a dostali ma z pekla pritom nemam libido 7rok.Nevzdavaj sa niekedy musis vymenit psychiatra alebo liek aby si vyzfravel musis byt lieceny adpon tri roky nie po pol roku uvidis efekt.VYDRZ.nevysadxuj lieky mozno zmen a cakaj aj ja som bola zufala

RNG

Nuz dnes viaceri znami lekari tvrdia, ze rozne psychicke lieky su velmi neucinne a porovnavaju ich s placebom, az na to, ze mnohe z nich maju hromady skodlivych vlastnosti a navykovost, tj sa ich ani neda poriadne striast.
healthland.time.com
Osobne som za prirodne, ktore nemaju skodlive postranne ucinky a su mnohe napodiv ucinne, casto za par hodin, a nie su navykove. Ale kedze nie su oficialne schvalene ako lieky, lekari ich ani nepoznaju a uz vobec nepredpisuju.
Inac toto mam vyskusane na mnohych clenoch rodiny, znamych a obcas, zriedkavo aj na sebe, ked z prilisneho pretazenia dostanem depresiu.