Chut sa zabit

Príspevok v téme: Chut sa zabit
koniec32

Neviem ci mi niekto vobec odpise ale ja sa nemam komu vyrozpravat som na dne na najhlbsom dne ake som za cely svoj uz aj tak chory zivot klesla na zakladke sikanovana na strednej to iste ponizovana nevlastnym otcom ale tu ide o terajsi vztah ktory mam rok priatel mi najorv sluboval ze so mnou bude castejsir ked m7 skonci skuskove boli sme spolu raz alebo dva do tyzdna teraz vsak mu skoncilo skuskove a robi u otca sme spolu tak isto je mi to strasne luto uz aj preto ze nechce so mnou travit cas ked volame je odmerany a ked poviem rozidme sa tak to zrazu nie ..vzdy mi nadava ze som sebecka a myslom len na seba pretoze s mim chcem byt 2 krat za tyzden preto..vzdy ma tak zmanipuluje tecickamy typu si sebecka ja mam aj iny zivot ako byt stale s tebou a takwmeto a mne potom dochadzaju vsetky argumenty alebo bud rada ine pary su spn raz za mesolu len raz za mesiac ..som na dne kazdy den revem trapim sa .. uz som sa raz pokusila sa zabit.mala by som sa s n8m rozis5 lenze som slaboch nedokazem to a zas mi hlavou bludi len smrt nechce sa mi ani zit ani jest ani spat nic..

tosomjazja

Ahoj.. tiez nad tym rozmyslam uz dost dlho , som uplne bez zivota neviem co robit ... nemam ziadnych kamaratov, som strasne ticha a vsetkeho sa bojim a mam stresy ako strachoput ... nikdy mi nic nevynde , som uplne lava este aj z brigady ma vyhodili a to som tam bola tri dni ... ludia sa na mne iba smeju , skulia , krutia hlavami ... neviem sa s nikym normalne rozpravat lebo som vkuse nervozna a uplne odveci. Vobec si neverim. Ale vkuse dufam , ze sa nieco zmeni a ze raz bude dobre . Ale neviem dokedy budem dufat. Neviem naco to tu pisem ja ti mam vlastne poradit a nie saa tu stazovat. Koli chalanovi sa urcite nezabijaj ... viem ze je to velmi tazke , ja som sa rozisla s chalanom , sktorym som chodila 3 roky a bola som z toho uplne v riti ...ale uz ma to celkom preslo a ked sa k tebe sprava tak ako sa sprava tak si ta nezasluzi.

hlavu hore

Zabiť sa pre jedného muža? To myslíš vážne?
Ako píše napisem, nemôžeš si od druhého nič vynútiť. Aj keby áno, bola by si spokojná? Nemôžeš zmeniť druhého, keď to sám nechce, môžeš zmeniť iba svoju reakciu na jeho správanie. A zabiť sa - to je tá najhoršia a najnesprávnejšia reakcia. Ako keby tvoje šťastie záležalo od toho chlapca. Tak veľmi túžiš po láske, že si všetko vsadila na neho. Ale ak ti nemôže dať, čo potrebuješ, tak je načase sa rozísť. Je to prirodzené a normálne, ak si dvaja nesadnú. Reči typu, že máš byť spokojná, jasne hovoria o tom, že máte obaja rozličné predstavy o vašom spoločnom vzťahu. Zbytočne sa to predlžuje, jednoducho sa už nenechaj ukecať a rozíď sa s ním. Ak ťa bude chcieť uchlácholiť a nebudeš mu vedieť odporovať, povedz mu, že si teda dávate prestávku na 3 mesiace. Získaš čas a odstup. Vyčistia sa ti myšlienky a uvidíš, aký bol váš vzťah v skutočnosti. Potom už budeš jasne vidieť, či to chceš obnoviť a keď nie, tak bude pre teba oveľa ľahšie povedať mu, že to končíš. Ak si dáte pauzu, uvidíš, či si neuviazla vo vzťahu, ktorý sa už ďalej nemohol posunúť a urobiť ťa šťastnou.

Tak budeš opäť voľná. Láska napĺňa, ak je dobrovoľná, ak s tým druhým som, lebo to chcem, a nie preto, že musím. Tvoja láska na teba ešte len čaká. Buď sa priateľ spamätá, a ak nie, tvoja láska je tam niekde vonku a nemôže si ťa nájsť, kým si pripútaná k inému.

Nemyslíš si, že zabíjať sa pre to, čo píšeš, by bolo detinské? Ak nedostanem, čo chcem, hodím sa o zem ako dieťa? Hlavu hore, vzchop sa a buď ženou, ktorá má svoju hrdosť a ktorá si zaslúži viac.

velastastia

ahoj...to co si napisala ze si slaboch ze sa nedokazes zabit tak to mi nejako nesedi...praveze slabosi sa vedsinov zabiju...silny ludia ostavaju na tomto svete...ja som sama..mala som velmi dlhorocny vztah ktory je prec a co si myslis ako sa citim...tiez sa mi nic nechce,,,,nic ma nebavi...ale musim ist dalej pretoze mi nic ine nezostava...zatvorena v izbe a trapit sa to sa neda,,,zblaznila by som sa...aj ked nasilu ale predsa zacinam odznova...vies kolko krat este padneme na dno a znovu musime zacat? ber to tak ako to je...nic nieje nahoda...vsetko co sa ti deje v zivote ma svoj ciel a zmysel...a to ti pise clovek ktory je totalne na dne

napisem

napisem Ti na mail, ak mi nehas svoju mailovu adresu

lasku si vynutit nemozes ale bez nej sa zije velmi tazko

je tak vela pekneho na svete, vela prijemnych ludi, zaujimavych a pritazlivych chlapcov ... len nemysli na minulost a otvor oci ... a srdce ... dokoran ...

Nina.

A dôvod prečo sa s ním nedokážeš rozísť je aký?
A to, že si slaboch nie je dôvod - daj nejaké konkrétne dôvody.