Jednorázový oblbovák na silný stres / paniku bez lekárskeho predpisu

Príspevok v téme: Jednorázový oblbovák na silný stres / paniku bez lekárskeho predpisu
graupel

Zdravím. Máte niekto dobré skúsenosti s nejakým vynikajúco účinkujúcim oblbovákom proti silnej panike a stresu? Chystám sa na dovolenku a mám silnú paniku a nervozitu najmä z nadmerného hluku (až je to chorobný stav). Potrebujem taký liek na upokojenie, aby účinkoval ihneď, jednorázovo, t.j. aby som ho bral len vtedy, keď ho potrebujem (napr. večerné prechádzky po rušných uliciach, na noc si radšej beriem štuple, ale po ulici nebudem na hanbu s nimi behať, preto chcem lieky, idem s rodičmi a nechcem po večeroch sám ostať zavretý na izbe v hoteli). Psychiatrickú liečbu som prerušil, pretože som bral liek (Xanax), kde som musel na účinok čakať aj 2 týždne i to sa žiadny nedostavil a mal som veľa nežiaducich a abstinenčných účinkov a tak som dal zbohom psychiatrickej liečbe, došla mi trpezlivosť. Jednoducho sa nadmernému hluku vyhýbam, ale na dovolenke to zrejme nebude až tak možné. Ešte doplním, že k mojim psych. problémom došlo pri silnom zvresknutí do ucha na štadióne, nanešťastie som po týždni dostal aj nádchu so zápalom stredného ucha a tak trpím neznesiteľným pískaním v ušiach a silnou precitlivenosťou na nadmerný hluk (zväčša hluk nad 90 dB - diskotéky, a pod.), čo viedlo k vzniku silnej panike (pri nadmernom hluku trasiem sa, búši mi srdce, som nervózny, ťažko sa mi dýcha, po ataku nasleduje vyčerpanosť a silné bolesti hlavy) a následne aj k uzavretiu sa do seba. Ďakujem. S pozdravom Miro (20)

RNG

...hyperforinu...
Davka , narazova jednorazova su z menovaneho doplnku 3 kapsule, ucinokmje po 2 hodinach a trva vyse 8 hodin.
Nesmies bra viac, ako jednu tu narazovu davku za den a podla moznosti nie pravidelne, len podla potreby.

RNG

Vytazok zo st John's wort znacne ukludnuje, ucinna jednorazova davka musi obsahovat 3 mg hypericinu a 30 mg hypergforinu ako najdes napr vo vyrobku firmy Paradise herbs, pod nazvom St John's Wort.
Ukludnuje aj vytazok zo zeleneho caju, L-theanine, davka 2 x 400 mg.

"Oblbovaky" a rozne navykove chemicke lieky neodporucam, lebo maju spravidla skodlive postranne ucinky a niekedy niekomu viac poskodia, ako pomozu, ked vobec zaucinkuju.

karolinka122

vynikajuca a najzdravsia alternativa je aj gemoterapia, ale to si musis objednat z eshopu , mne to pomahalao, ked bolo treba,ak mas taketo problemy, davaj si to kazdy den rano aj dlhodobo viac baleni po sebe,kym sa neukludnis... www.zdravysvet.sk